Iisaku sai jagu Narvast

Erik Gamzejev
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kohtumise käiku tõi murrangu Artur Saariste, kes tabas kolmandal veerandil lühikese aja jooksul kolm kolmepunktiviset ja aitas Iisaku meeskonna välja 12punktilisest  kaotusseisust.
Kohtumise käiku tõi murrangu Artur Saariste, kes tabas kolmandal veerandil lühikese aja jooksul kolm kolmepunktiviset ja aitas Iisaku meeskonna välja 12punktilisest kaotusseisust. Foto: Matti Kämärä / Põhjarannik

Iisaku korvpallimeeskond alistas kolmapäeva õhtul Eesti teise liigas põnevalt kulgenud kohtumises Narva 78:74.

Enamiku aja kohtumisest juhtis BC Narva. Poolaja võitsid nad viie punktiga 42:37 ja kasvatasid teise poolaja alguses edu juba 12 punktile. Siis õnnestus Iisakut esindaval Reinar Halliku Korvpallikool/Expertline meeskonnal kodupubliku toel tuua mängu murrang. Kolmanda veerandi lõpuks pääses Iisaku juba ise punktiga ette. Oluline roll Narva kinnipüüdmisel oli Artur Saaristel, kes tabas lühikese aja jooksul järjest kolm kolmepunktiviset.

Neljanda veerandi alguses haaras juhtohjad juba kodumeeskond. Vähem, kui kaheksa minutit enne lõpuvilet jõudis Narva veel korra viigini ja suutis hoida mängu põnevana. Kui mängida jäi veel 58 sekundit, vähendas Sergei Senednjak kaotusseisu kolmele punktile, kuid Iisaku ei lasknud enam võitu käest.

Iisaku parimana tõi Ülar Sala 18 punkti. Artur Saariste  kogus 17 punkti ja võttis 9 lauapalli. Parima statistilise koefitsendi teeninud Andrus Lehismets tõi 15 punkti ja andis 5 resultatiivset söötu.

Narvalaste suuremad skooritegijad olid Sergei Senednjak 18 ja Oleg Leontjev 17 punktiga.

Vaata kohtumise protokolli siit.

Iisakul on nüüd kümnest mängust seitse võitu. Narva on üheksast mängust võitnud vaid kolm. Narva on sel hooajal olnud ebakindel kohtumiste lõpuminutitel. Nii on kuuest mängust neli kaotatud nelja või vähema punktiga.

Sel reedel kell 20 on Jõhvi spordihallis  oodata põnevat mängu, kui alagrupi liider HITO/BC Karjamaa võõrustab teisel kohal olevat Võrumaad. Iisaku järgmine kodumäng on 30. jaanuaril, kui vastu tuleb samuti Võrumaa meeskond.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles