Kadri Jalonen valiti Eesti aasta turismiedendajaks

Erik Gamzejev
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kadri Jalonen on andnud suure panuse, et Ida-Virumaast väärtuslik turismipiirkond kujundada.
Kadri Jalonen on andnud suure panuse, et Ida-Virumaast väärtuslik turismipiirkond kujundada. Foto: Erakogu

Ida-Viru turismikoordinaator Kadri Jalonen kuulutati reedel turismimessil Tourest 2019 aasta turismiedendajaks.

Eesti Turismifirmade Liidu peasekretäri Mariann Luguse sõnul on aasta turismiedendaja Kadri Jalonen teinud väsimatult tööd Ida-Virumaa turismiklastriga ning pannud kohalikud ettevõtjad ja turismipakkujad ühiselt tööle, et maakonnast väärtuslik turismipiirkond kujundada.

“Kui kümme aastat tagasi tuli Ida-Virumaa turismipärle käia spetsiaalselt otsimas ning puhkajad eelistasid pigem ikkagi saari või Lõuna-Eestit, siis tänaseks on Ida-Virumaast kujunenud Eesti mõistes väärtuslik sihtkoht,” ütles Lugus. “Ekstreemspordivõimalused, spaad, loodusturism, aga ka kontserdid ja etendused on täna hästi turundatud ning köidavad aina rohkem sise- ja välisturiste.”

Aasta turismiedendaja auhinna saanud Kadri Jalonen tunnustas Ida-Viru turismiklastrit ning sinna kuuluvaid kohalikke turismiettevõtjaid, kes teevad ühiselt tööd, et turistid aina rohkem piirkonna üles leiaksid.

Peale Kadri Jaloneni olid aasta turismiedendaja tiitli nominendid veel Pärnumaal asuva Maria Talu peremees ja perenaine Enn ja Riina Rand ning Saaremaa turismiedendaja Maarika Toomel Naagel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles