Politsei otsib Kiviõlis kadunud Romani

Erik Kalda
, ajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politsei ootab teavet kadunud Romani kohta.
Politsei ootab teavet kadunud Romani kohta. Foto: Politsei

Politsei selgitab välja 37aastase Romani asukohta, kellega lähedased suhtlesid viimati 9. märtsi varahommikul telefonitsi. Sest ajast alates on Kiviõlis elava Romani asikoht teadmata.

Mehe mobiiltelefon on välja lülitatud. Praeguseks on politsei suhelnud mehe tuttavatega ning kontrollinud erinevaid aadresse ja raviasutusi, teatas Ida prefektuur.

Mees on keskmise kehaehitusega ja 180 cm pikk. Tal on pruunid juuksed, mis on kinnitatud kummiga sabaks. Seljas võib tal olla tumehall jope kapuutsi ja helesiniste või hallide triipudega, jalas võivad olla mustad teksad, helepruunid paeltega poolsaapad ja peas kootud musta või halli värvi müts.

Kui kellelgi on infot Romani võimalikust asukohast või on teda näinud pärast 9. märtsi hommikut, palutakse sellest teatada hädaabinumbril 112 või kirjutada e-posti aadressile taavi.unuks@politsei.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles