Silmeti juht vabastati ametist

Põhjarannik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Signe Kask oli Silmeti tegevjuht üle kahe aasta.
Signe Kask oli Silmeti tegevjuht üle kahe aasta. Foto: Matti Kämärä / Põhjarannik

USA omanikfirma vabastas ametist Sillamäe ühe suurema tööandja . väärismetalle tootva ettevõtte NPM Silmeti pikaaegse juhi Signe Kase.

"Teatame käesolevaga, et proua Signe Kask ja Neo Performance Materials on jõudnud sõbralikule kokkuleppele, et Signe lahkub NPM Silmeti tegevdirektori ja juhatuse liikme kohalt,» seisab hiljuti koostööpartneritele ja töötajatele saadetud kirjas.

Ettevõte andis ka teada, et otsib järgnevatel kuudel aktiivselt uut tegevdirektorit. Seni juhib ettevõtte tegevust juhtkomitee, kuhu kuuluvad Jeff Hogan (C&O), Frank Timmerman (haruldased metallid) ja mitmed Silmeti juhtkonna liikmed. Lisaks sellele on Neo nimetanud Doug McInnesi NPM Silmeti tegevdirektori kohusetäitjaks ja juhtkomitee liikmeks.

Signe Kask kuulus Sillamäel enam kui poolel tuhandele inimesele tööd andva ettevõtte juhatusse kaheksa aastat.  Esialgu oli ta ametis finantsdirektorina, 2016. aasta lõpus võttis ta ettevõtte juhi koha üle David O'Brockilt.

Kask ütles tookord Põhjarannikule, et Silmeti edasine arengusuund on pakkuda oma klientidele nii elektroonika-, auto- kui ka näiteks kaitsetööstuses aina spetsiifilisemaid tooteid.  "Peaaegu iga klient soovib saada just talle sobivaid sulameid ja puhtusastmega tooteid. Meie eelis masstootjatega võrreldes ongi võimekus seda pakkuda. Selles tahame saada veelgi paremaks, sest ka meie toodete tellijate nõudmised aina kasvavad," rääkis Kask lähiaastate põhilistest eesmärkidest. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles