ERRi ajakirjanik: jõhvilaste jaoks on Repinski lihtsalt kloun

Erik Kalda
, ajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jõhvi vallavanema kohalt riigikogusse siirdunud  Martin Repinskile tegi vallavolikogu 14 400 euro suuruse kingituse.
Jõhvi vallavanema kohalt riigikogusse siirdunud Martin Repinskile tegi vallavolikogu 14 400 euro suuruse kingituse. Foto: Matti Kämärä / Põhjarannik

Kolmapäeval käsitleti ERRi Vikerraadio saates "Uudis+" põhjalikult ka Jõhvis toimunud vallandamisi, mille eestvedajaks vallavanem Martin Repinski.

Muuhulgas tegi ajakirjanik Natalia Demidova ülevaate venekeelsest meediast, kus puudutati ka Jõhvi vallandamiste teemat.

Kui saatejuht küsis, et missugused on Jõhvi kohalike elanike emotsioonid seoses Repinski tegevusega kaadripuhastuses ning kas need erinevad kuidagi ka rahvuspõhiselt, vastas Demidova: "Kohalikud inimesed ei võta teda, ma mõtlen Repinskit, kuidagi tõsiselt, vaatamata sellele, et ta on sealt pärit. Nende jaoks on ta lihtsalt kloun, sõltumata rahvusest."

Keskerakondlasest Jõhvi vallavanem Martin Repinski on lühikese ajaga ning ilma nähtava põhjuseta ametist tõrjunud viis vallaametnikku või vallaasutuse juhti. Ta on küll väitnud, et koostab sel moel oma meeskonda, samas on teatanud ka, et lahkub aprillis vallavanema kohalt riigikogusse.   

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles