Lüganuse võim lõi Keskerakonnaga käed

Gerli Romanovitš
, ajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lüganuse kolmest osapoolest koalitsiooni päästmiseks on valimisliidu Meie Kodu liidril Risto Lindebergil tulnud kord juba ametitooli vahetada. Nüüd tuleb see koalitsiooni tervise parandamiseks uuesti ette võtta.
Lüganuse kolmest osapoolest koalitsiooni päästmiseks on valimisliidu Meie Kodu liidril Risto Lindebergil tulnud kord juba ametitooli vahetada. Nüüd tuleb see koalitsiooni tervise parandamiseks uuesti ette võtta. Foto: Matti Kämärä / Põhjarannik

Lüganuse praegune võimukoalitsioon on suurima opositsioonipartei, Keskerakonnaga leppinud kokku koostöös, mis tõstab nende liidri Dmitri Dmitrijevi volikogu etteotsa ning viib Risto Lindebergi tagasi abivallavanemaks. 

Lüganuse koalitsioon, mis koosneb valimisliitude Meie Vald ja Meie Kodu ning Reformierakonna esindajatest, lõi käed opositsiooni kuuluva Keskerakonnaga, kelle kuus mandaati aitaks kindlustada praegust ebakindlat positsiooni. 

Laual kaks teemat

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles