Oyama karatekad naasid Lätist igat masti medalitega

Põhjarannik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kohtla-Järve karatekad tõestasid Lätis, et on tugevad vastased.
Kohtla-Järve karatekad tõestasid Lätis, et on tugevad vastased. Foto: Erakogu

Möödunud nädalavahetusel toimusid Salaspilsis Läti esimesed avatud meistrivõistlused kumite's (WKB). Võistlused korraldas karatekool Karate Skola ning tatamil käis 258 sportlast 16st Läti, Eesti ja Venemaa klubist.

Eestit esindas kümme sportlast Kohtla-Järvel tegutsevast Oyama noorte spordiseltsist. Kogenud sportlaste seas saavutasid edu Aleksei ja Aljona Pomogaiba, kes pälvisid tugevas konkurentsis võistluste hõbeda. Aleksei sai ka karika kõige lühema lahingu eest.

11aastaste ja vanemate sportlaste seas pälvis Daniil Galavijev kulla ja meistritiitli. Aleks Rikkonen, Tihhon Nazarov, Maksim Gridin ja Dima Šavlis said pronksi. Samasuguse tulemuse saavutas ka võistkonna noorim liige Nikon Nazarov, kes debüteeris 7aastaste sportlaste seas ning tõusis pjedestaali kolmandale astmele. Võistluste lõpptulemusena täiendasid Eesti Oyama karate föderatsiooni esindaja ja peatreeneri Valeri Savitski kasvandikud oma auhindade kogu kaheksa medaliga.

Treener on oma kasvandikega rahul, kuid rõhutab, et neil on ees veel palju tööd: spordihooaja lõppedes tuleb Kohtla-Järve karatekatel sooritada kvalifikatsioonieksam, suvel aga sõidavad nad Sotši tervisespordilaagrisse oma jõudu taastama ja uueks hooajaks valmistuma.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles