KÜSITLUS: Millega Jõhvi valda üheksa kuud juhtinud Martin Repinski meelde jääb?

Põhjarannik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Martin Repinski.
Martin Repinski. Foto: Peeter Lilleväli / Põhjarannik

Üheksa kuud Jõhvis vallavanema ametis olnud Martin Repinski siirdus tööle riigikogusse.

Foto: Peeter Lilleväli

Tiit Toos:

Pidevate skandaalidega. Repinski pole juht. Üleüldse arvan ma, et nendel inimestel, kes ise linnas ei ela, vaid tulevad võimule, selleks et mingit karjääri teha, puudub peremehelik suhtumine, sest enamasti tulevad nad mingeid oma huve silmas pidades.

Foto: Peeter Lilleväli

Ivika Maidre:

Mina poliitikat eriti ei jälgi, kuid ajalehtedest tean, mis vallas toimub − uudised pole viimasel ajal rõõmu teinud. Võimul olla ja juhtida on ju samuti kunst, need aga, kes viimasel ajal Jõhvis võimul on olnud, seda kunsti minu meelest küll ei valda.

Foto: Peeter Lilleväli

Valentin Pospelov:

Meie oleme pensionärid, elame linnas ning mingeid muutusi märganud ei ole. Ei midagi head ega halba. Kust me peaks teadma, mida nad seal teevad? Ajalehti loeme, raadiot kuulame, telekat vaatame, aga mingeid hinnanguid anda ei saa − pole kursis.

Foto: Peeter Lilleväli

Siim Gaškov:

Poliitilistel sündmustel ma silma peal eriti ei hoia, ent olen kuulnud, et Repinski muudkui vallandab kedagi ja on teinud palju teisigi asju, mis ühe vallajuhi puhul eriti tõsised ei tundu.

Foto: Peeter Lilleväli

Helju Aljaste:

Elan Jõhvi mikrorajoonis ja ringi liigun vaevaliselt, seepärast teeb isiklikult mulle kõige suuremat muret ühistransport: buss nr 107 enam mikrorajooni kaudu ei liigu ja see on väga halb.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles