Põhjarannik 15. aprillil

Põhjarannik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viru vangla ei jää 1. septembrist õpetajateta, kinnitas haridus- ja teadusministeerium.
Viru vangla ei jää 1. septembrist õpetajateta, kinnitas haridus- ja teadusministeerium. Foto: Peeter Lilleväli

* Eile teavitasid Jõhvi vallavõimud haridus- ja teadusministeeriumi, et ei jätka rahastamise vähendamise tõttu alates 1. septembrist Viru vanglas õppe korraldamist.  Vallavanem Aivar Surva ütles, et küsimus tuli päevakorda Jõhvi gümnaasiumi reorganiseerimise tõttu. Nimelt korraldab Viru vangla kinnipeetavate õpet Jõhvi gümnaasium, mis jätkab sügisest põhikoolina, kuna kõrval avab uksed riigigümnaasium. Nüüdseks on selgunud, et vanglaõpet ei soovi enda kanda võtta ei tulevane Jõhvi põhikool ega riigigümnaasium, sest haridus- ja teadusministeerium eraldab selleks oluliselt vähem raha kui varasematel aastatel.

* Eesti Energia peab taas plaani Tammiku kaevanduse jääkvarude kättesaamiseks Kosel karjäär avada; homme õhtul saavad Kose elanikud rahvakoosolekul oma hirmud ja mured arendajale otse välja öelda. LK 3

* 3. ja 4. juulil toimub Rannapungerjal järjekorras juba kuues Tuletorni kontsert, kus lisaks ansamblitele Propeller ja Angus ning Airi Allvee ja Raul Ukareda bändile kuuleb laulvaid näitlejaid Evelin Võigemasti ja Hele Kõrvet − Jan Uuspõllu monotükist ja klounide Piip ja Tuut kogupereetendusest rääkimata.

* Narvas varises sisse osa ajaloolise kindluse müürist. Muuseumis kinnitati, et külastajaid lagunev müür ei ohusta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles