Põhjarannik 28. aprillil

Põhjarannik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti Energia Kaevanduste tootmisdirektor Erik Väli asub maikuust juhtima Estonia kaevandust, senine juhatuse esimees Veljo Aleksandrov hakkab juhatuse liikmena juhtima arendusprojekte ja senine Estonia kaevanduse juht Rein Kaarlõp siirdub kaevanduskontserni logistikaettevõtte juhiks.
Eesti Energia Kaevanduste tootmisdirektor Erik Väli asub maikuust juhtima Estonia kaevandust, senine juhatuse esimees Veljo Aleksandrov hakkab juhatuse liikmena juhtima arendusprojekte ja senine Estonia kaevanduse juht Rein Kaarlõp siirdub kaevanduskontserni logistikaettevõtte juhiks. Foto: Matti Kämärä

* Peale selle, et maikuust saab Eesti Energia Kaevanduste uueks  juhatuse esimeheks Andres Vainola, vahetavad omavahel ametikohti  mitmed kaevanduskontserni tippjuhid.

* Üha rohkem suurhaiglaid, teiste hulgas ka Ida-Viru keskhaigla, kellele patsiendid on osutatud teenuste eest suuri summasid võlgu jäänud, kaalub võlgade väljanõudmiseks inkassofirmade poole pöördumist. 2013. aasta 1. jaanuarist kuni 2015. aasta I kvartalini (kaasa arvatud) on Ida-Viru keskhaigla patsientide kogunenud võlgnevuse üldsumma ligikaudu 44 000 eurot, võlgnikke on umbes 2000 ja keskmine võlgnevus on 22 eurot.

* TTÜ Virumaa kolledž korraldab esimest korda suvekooli neile, kes soovivad alustada vene keele õpinguid. TÜ Narva kolledž, kes otsa üle kümne aasta tagasi lahti tegi, on praeguseks keskendunud ameeriklastele. Siinsete kolledžite trump on võimalus pakkuda venekeelset keskkonda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles