Põhjarannik 9. mail

Põhjarannik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ajalooline foto. Ehkki Ilkka Matila ja Kristian Taska tegid produtsentidena filmi "1944", sattusid nad päris lahingupaika Sinimägedes alles tänavu 7. mail. Leo Kunnas (paremal), kes on menufilmi stsenaariumi autor ja evib kolme sõja kogemust(!), käis muidugi varem lahingupaikadega tutvumas.
Ajalooline foto. Ehkki Ilkka Matila ja Kristian Taska tegid produtsentidena filmi "1944", sattusid nad päris lahingupaika Sinimägedes alles tänavu 7. mail. Leo Kunnas (paremal), kes on menufilmi stsenaariumi autor ja evib kolme sõja kogemust(!), käis muidugi varem lahingupaikadega tutvumas. Foto: Teet Korsten

* Soome kultusrežissöör Aku Louhimies hakkab peagi Ida-Virumaal väntama Antti Tuuri romaani alusel filmi "Igitee", mis kõneleb ameerika külast Stalini-aegses Nõukogude Liidus.  Võttepaikadena nähakse näiteks Sillamäed ja Kohtla-Järve eksootilisemaid osasid.

* Swedbank loob aasta lõpus Jõhvis asuvasse kontorisse kümne töökohaga nõustamiskeskuse ja paneb sügisel kinni oma kontori Ahtme linnaosas.

* Viru ringkonnaprokuratuuri eriasjade prokurör Kalmer Kask küsis eile Kohtla-Järve linnapea Jevgeni Solovjovi ja endise aselinnapea Jüri Kollo korruptsiooniprotsessil süüdistatavatele reaalset vangistust.

* Kultuuriminister Indrek Saar andis 6. mail rahvusooperi Estonia talveaias üle üheksa 1000 euro suurust riiklikku lõimumisvaldkonna arendus- ja meediapreemiat möödunud aasta silmapaistvamate projektide elluviijatele. Teiste preemiasaajate seas oli ka Narva teater Ilmarine.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles