Põhjarannik 21. mail

Põhjarannik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Puude istutamisest võttis osa ligemale 20 alaealist. Et noored tunneksid oma puu eest suuremat vastutust, riputati lõpuks iga istiku külge nimesilt istutaja nimega.
Puude istutamisest võttis osa ligemale 20 alaealist. Et noored tunneksid oma puu eest suuremat vastutust, riputati lõpuks iga istiku külge nimesilt istutaja nimega. Foto: Matti Kämärä

* Ida prefektuuri ja Kohtla-Järve linnavalitsuse koostööprojekti "Uus algus" raames istutasid eile Orul 20 riskikäitumisega alaealist koos politseinike ja linnaametnikega viljapuid. Kahe Virmalise tänava korrusmaja vahele rajatud viljapuuaias saab tulevikus noppida kirsse, õunu, ploome ja pirne. Seda muidugi juhul, kui noored puid pärast istutamist ka hooldavad.

* 124 külaelanikku on andnud allkirja kavatsuse vastu rajada Kose külje alla lahtine põlevkivikarjäär. Nad leiavad, et kui need plaanid peaksid teoks saama, ootab neid ees neli aastat põrgut.

* Narva linnavolikogu sotsiaaldemokraatide fraktsioon on liikmete vähesuse tõttu lagunemise äärel. On märgata ka lähenemist keskerakondlastele, kellega võitlus oli 2013. aasta valimiskampaania juhtmõte.  

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles