Põhjarannik 2. juunil

Põhjarannik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Narva "(Eel)arvamusfestival" oli ilmataadile meelepärane: kena ilm, toredad inimesed ja ergas mõttetegevus − mida hing veel igatseb. Samuti oli hästi valitud festivalipaik, mida kaitsesid kahelt poolt müürid. Parajasti on suurel arutelualal Artemi Troitski ja Vasja Oblomov kodanikunimega Vassili Gontšarov.
Narva "(Eel)arvamusfestival" oli ilmataadile meelepärane: kena ilm, toredad inimesed ja ergas mõttetegevus − mida hing veel igatseb. Samuti oli hästi valitud festivalipaik, mida kaitsesid kahelt poolt müürid. Parajasti on suurel arutelualal Artemi Troitski ja Vasja Oblomov kodanikunimega Vassili Gontšarov. Foto: Matti Kämärä

* Eelmisel laupäeval sai aasta seni ilusaima ilmaga teoks "(Eel)arvamusfestival" Narvas, kus räägiti segamini nii eesti kui vene keeles kõiki Eesti elanikke puudutavatest asjadest. Korraldajad loodavad, et Narva festival saab traditsiooniks.

* Vene ajakirjanikud testisid Ida-Virut puhkusekohana. Maakonnas ringi sõitnud Venemaa reisiajakirjanikele pakuti mitmekesist programmi, alates rahulikust näputööst Avinurmes, kus sai laastukorvi punuda, ja lõpetades puulatvades seiklemisega Pannjärvel. Pardaajakirja Linija Poljota esindaja Jelena Danilova ütles, et näiteks sanatooriumipuhkuse hinnad on Eestis odavamad kui Venemaal, sealjuures on kindlustatud täielik mugavus, hea teenindus, vaikus ja lõõgastus. "Kui Venemaal sõita linnast välja, siis on palju rahvast ja lärmi, vahel aga tahaks lõõgustuda ja Eesti on selleks väga sobilik."

* Keskkonnaameti tellimusel Kohtla-Järve Oru linnaosa kaevude benseeniga saastumist uurinud AS Maves reostuse põhjust ei leidnud; Järve Biopuhastus lubab orulastele aasta lõpuks puhast kraanivett.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles