Põhjarannik 17. juunil

Põhjarannik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
000tonnise võimsusega põlevkivigeneraatori peaks VKG tööle panema juba augustis. Teine  seisev õlivabrik peab ootama veel ligikaudu pool aastat.
000tonnise võimsusega põlevkivigeneraatori peaks VKG tööle panema juba augustis. Teine seisev õlivabrik peab ootama veel ligikaudu pool aastat. Foto: Peeter Lilleväli

* Esmaspäeva hilisõhtul võttis riigikogu vastu seadusemuudatused, mis võimaldavad Viru Keemia Grupil Kohtla-Järvel asuda taaskäivitama mullu detsembris seisma pandud kahte õlivabrikut. VKG juhatuse liige, tehnikadirektor Meelis Eldermann kinnitas, et riigikogus sündinud seaduseparandused rahuldavad kontserni ja juba eile alustati ettevalmistusi tehaste käivitamiseks.

* АSi Nitrofert peadirektor Aleksei Nikolajev kummutab kuuldusi Nitroferdi sulgemisest ega mõista, kust tulevad jutud, nagu oleks mineraalväetiste tehas hingusele läinud. "Mingit käsku tehas sulgeda ei ole me tehase omanikelt saanud," kinnitab ta.

* Keskkonnainvesteeringute keskus jagas tänavuses esimeses taotlusvoorus 339 projektile toetust kogusummas  21,9 miljonit eurot; Ida-Virumaal sai 11 projekti kokku pisut alla kahesaja tuhande euro.

* Narva linnarand tänavu täiel määral tööle ei hakka, kuna kohalikel võimudel ei leidunud raha päästjate palkamiseks. Ent kui see asjaolu puhkajaid ei heiduta, siis on nad juba sel laupäeval randa teretulnud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles