Põhjarannik 26. juunil

Põhjarannik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valeri Korb 2003. aastal, olles värskelt kaitsnud ära väitekirja, millega kaasnes Kohtla-Järve linnavolikogu esimehe ametis ka 20protsendiline palgalisa.
Valeri Korb 2003. aastal, olles värskelt kaitsnud ära väitekirja, millega kaasnes Kohtla-Järve linnavolikogu esimehe ametis ka 20protsendiline palgalisa. Foto: arhiiv

* Riigikogu liige ja endine Kohtla-Järve linnajuht Valeri Korb ei võta omaks  süüdistust, et tema 2002. aastal Peterburi ülikoolis kaitstud väitekiri on valdavas osas maha kopeeritud varem valminud teadustöödest. Valeri Korb kinnitas eile Põhjarannikule, et tema süüdistamine plagiaadis on alusetu. "Ma kirjutasin selle töö ise. Kolm aastat nägin vaeva. Käisin Peterburi ülikoolis kohal, suhtlesin oma juhendaja ja õppejõududega, kes mind suunasid," väitis ta.

* Kas pärast ärimees Allan Männi vahistamist eelmisel nädalal külmutatud Jõhvi pargikeskuse rajamine jätkub, sõltub suuresti sellest, kas ja kui üksmeelselt võtab vallavolikogu järgmisel teisipäeval toimuval istungil vastu toetusavalduse, mis kinnitaks, et seda keskust on Jõhvile vaja.

* Ukraina Lõpovetsi linna esindajad saabusid pedaalides võidupühaks Ida-Virumaale, et käia koos siinsete sõprade ja toetajatega Kiviõlis maakondlikul paraadil ning saada osa ehedast eestilikust jaanisimmanist. Rattaretke Lõpovets-Jõhvi juhi Mykola Obara selgitusel sündis rattasõidu idee Euroopa Liidu toetatud projekti raames, mille eesmärk on arendada jalgrattaturismi Lõpovetsi piirkonnas ja ühtlasi anda Euroopale teada, et veloturistid on Ukrainas teretulnud. Turismi arendamine ühitati tänumissiooniga. Ukrainlased on tänulikud Euroopa Liidu otsuse eest pikendada Venemaa-vastaseid sanktsioone, sest see on üks mittesõjaline võimalus Venemaad mõjutada.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles