Eesti aasta piirkonna ettevõte asub Kohtla-Järvel

Põhjarannik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eastman Specialties.
Eastman Specialties. Foto: Peeter Lilleväli

Tänavusel auhinnagalal "Eesti parimad ettevõtted" tuli üks peaauhindadest ka Ida-Virumaale. Eesti aasta piirkonna ettevõtte auhinna pälvis Kohtla-Järvel asuv keemiafirma OÜ Eastman Specialties.  

Kohtla-Järve tehasel on kaks tootmissuunda: plastifikaatorid, mis lähevad plastitööstusele, ja toiduainetööstuse lisaained, põhiliselt säilitusained. OÜ Eastman Specialties tegevjuht Hannes Reinula rääkis aasta tagasi Põhjarannikule antud pikemas intervjuus, et üks Eastmani tugevamaid külgi on stabiilsus. "See on üks märksõna, mida ma kuulen meie töötajatelt. Eriti kui ümberringi vahutab, tunnevad nad end mingis mõttes nagu turvalisel saarekesel," tõdes ta.

Auhinnagalal pälvis tunnustust ka AS Sillamäe Sadam, kes tunnistati 2016. aasta kõige konkurentsivõimelisemaks transpordi- ja logistikaettevõtteks.

Üks viiest ettevõtlusauhinnast tuli Ida-Virumaale viimati kaks aastat tagasi, kui Narvas tegutsev metallifirma Fortaco tunnistati aasta uuendajaks.

Ettevõtluse arendamise sihtasutuse korraldataval Eesti kõige mainekamal ettevõtluskonkursil võeti arvesse   majandusnäitajaid, hakkamasaamist keerulises majanduskeskkonnas, rolli töökohtade loomisel, panust töötajatesse, tegevusi ekspordi suunal, vastutustundlikkust ning panustamist ühiskonda. (PR)

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles