Bermudalane Leverock hoiab Transi võidukursil

Erik Gamzejev
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bermudalane Dante Leverock on olnud hooaja alguses üks Narva Transi säravamaid uustulnukaid, kel keskkaitsjana neljas mängus kirjas ka juba kaks väravat. 

MATTI KÄMÄRÄ
Bermudalane Dante Leverock on olnud hooaja alguses üks Narva Transi säravamaid uustulnukaid, kel keskkaitsjana neljas mängus kirjas ka juba kaks väravat. MATTI KÄMÄRÄ Foto: Põhjarannik

Bermuda keskkaitsja Dante Leverocki õigeaegne sööst nurgalöögist tulnud pallile kindlustas Narva Transile 1:0 võidu Paide linnameeskonna üle.

Peamiselt keskväljal tugevas positsiooniheitluses kulgenud mängus sai otsustavaks esimese poolaja 39. minuti nurgalöök, kui Svjatoslav Jakovlevi teele läkitatud pallile sai värava ees esimesena jaole Leverock ja lükkas selle väravavõrku.

See oli Leverockile juba teine värav selle hooaja neljas mängus. Seejuures oli ta peategelane ka eelmise mängu võiduvärava sepitsemises Tallinna Kalevi vastu, mis läks kirja Dmitri Prošinile.

Mängijad  jäid "liuväljadel" terveks

Narva Trans on nelja mänguga kogunud kümme punkti ning jagab koos Nõmme Kalju ja Tallinna Levadiaga liidrikohta.

Transi peatreener Adjam Kuzjajev ütles, et on hooaja algusega väga rahul. Korraliku punktisaagi kõrval teeb talle heameelt, et hooaja nii-öelda jäiste väljakute  perioodi läbis Trans kaotusteta. "Palvetasin iga mängu eel, et keegi meie omadest traumat ei saaks, ja jumal tänatud − kõik on terved," sõnas ta.

Koondisemängude tõttu ees seisev kahenädalane paus meistriliigas kulub Kuzjajevi sõnul Transile marjaks. "Olgugi et oleme olnud stardis edukad, tuleb meil veel kõvasti tööd teha meeskonna kokkumänguga suurel väljakul. Nüüd lähevad ilmad ka tasapisi soojemaks ja saame rohkem õues treenida," sõnas ta.

Kuzjajevil jagus palju kiidusõnu esimestes mängudes säranud Dante Leverocki kohta. "Temast on meeskonnale olnud väga suur abi nii kaitses kui ka standardolukordades rünnakul. Ta on kiiresti kujunenud Kotenko, Prošini, Barkovi, Irie, Plotnikovi ja Tambergi kõrval üheks meeskonna liidriks," sõnas ta.

Meeskonnasisene konkurents tuleb kasuks

Mullusest suurem mängijate valik sunnib peatreenerit iga mängu eel rohkem pead murdma, keda platsile saata. "Selline meeskonnasisene konkurents tuleb kasuks. Ma olengi juba saanud koosseisuga varieerida. Mängijad teavad, et kui nad mõnda kohtumist kergemalt võtavad, siis ootab neid järgmine kord varumeeste pink," ütles ta.

Transiga enne hooaja algust liitunud Kameruni kaitsja Ernest Sanwo pole veel mänguaega teeninud. Kuzjajevi sõnul on tal praegu käimas meeskonda sulandumise aeg ning seni pole olnud põhjust kaitses toimivaid mängijate liine vahetama hakata. "Aga ta saab kindlasti oma võimaluse näidata, milleks ta on mängus suuteline. Sama ütlen ka kõigi teiste kohta, kes pole seni veel mängida saanud. Hooaeg on pikk ja peagi teeb mängudega algust ka meie duubelkoosseis, kus on samuti võimalik end heast küljest näidata," lausus ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles