Halliku meeskond võitis Jõhvi publiku marulisel toel teise veerandfinaalmängu VAATA KA VIDEOSID, MILLIST PÕRGULÄRMI TRIBÜÜNIDEL TEHTI

Erik Gamzejev
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Põhjarannik

Neljapäeva õhtul alistas Reinar Halliku Korvpallikool/SK Jõhvi Eesti teise liiga play off mängus Tallinna TTÜ duubelmeeskonna 96:74 ja viigistas veerandfinaalseeria, kus seisab nüüd ees otsustav kohtumine 5. aprillil Tallinnas.

Tasavägiselt kulgenud avapoolajal oli suuremal osal mänguajast väike edu avamängu ühe punktiga võitnud TTÜl, kes jäi ka seekord vaheajaks nappi 37:36 eduseisu. Reinar Halliku meeskond pööras kohtumise otsustavalt enda kasuks kolmandal veerandil,  mis võideti koguni 34:15. Oluline osa  toimunud murrangus oli Markus Laanemetsa tabavatel kaugvisetel. Muuhulgas saatis ta kolmanda veerandi viimasel sekundil palli korvi ka keskjoone lähedalt, mis ajas niigi kogu kohtumise jooksul maruliselt oma meeskonda toetanud publiku emotsioonid täiesti lakke.  Mängu parimana kogunes Laanemetsa arvele 20 punkti ja ka 9 lauapalli. Seejuures tabas ta seitsmest kolmepunkti-viskest kuus.

Mitmete hiilgavate läbimurretega silma paistnud Urmet Roosimägi tõi võidukale meeskonnale 19 punkti ja andis ka neli resultatiivset söötu.

Reinar Halliku arvele jäi 13  silma. Jaanus Pärnupuu ning eelmises veerandfinaalmängus oma meeskonna kasuks 29 punkti toonud  Andrus Lehismetsa viskasid seekord 10 punkti.

Reinar Hallik ütles, et oli eriti rahul oma meeskonna kaitsetööga. "Esimene poolaeg oli mõnevõrra rabe, aga teise alguses saime enesekindluse kätte ja pallid hakkasid ka paremini korvi jõudma," ütles Hallik, kelle sõnul oli oluline lisajõud ka ligikaudu kolmesajal Jõhvi spordihalli kogunenud  pealtvaatajal, kes oma meeskonda pasunate ja trummidega toetasid. Enne mängu jagas Halliku klubi sajale pealtvaatajale sada sinist pasunat, mis peaaegu kogu kohtumise jooksul ka ohralt kõva häält tegid.

Veerandfinaalseeria otsustav kohtumine, kus selgub, kumb meeskond pääseb teise liiga nelja tugevama meeskonna finaalturniirile, peetakse praegustel andmetel Tallinnas neljapäeval, 5. aprillil.

Vaata  ka videolõikudelt, kuidas Halliku meeskond võidu üle juubeldas ja millise mürgliga Jõhvi publik oma meeskonda toetas:

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles