Türgi treener on muutnud Ida-Viru parima vutiklubi alistamatuks kindluseks

Erik Gamzejev
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Türgi treeneri Cenk Özcani juhtimisel pole Narva Trans kaotanud meistriliigas ühtegi mängu. ILJA SMIRNOV
Türgi treeneri Cenk Özcani juhtimisel pole Narva Trans kaotanud meistriliigas ühtegi mängu. ILJA SMIRNOV Foto: Põhjarannik

Augusti keskpaigast alates, mil Narva Transu asus juhendama türklane Cenk Özcan, on Ida-Virumaa parima jalgpallimeeskond muutunud justkui Türgi kindluseks, mida pole seitsmel katsel suutnud alistada ükski meistriliiga meeskond.

Reede õhtul alistas Trans  kodusel Fama staadionil 2:1 FC Kuressaare ja kindlustas veelgi  neljandat kohta Eesti meistriliigas.

Trans on Özcani juhendamisel saanud Eesti meistriliigas  viis võitu ja teinud kaks viiki.  Lisaks on samal ajal võetud kaks ülekaalukat võitu karikasarjas madalamate liigade meeskondade üle.

Reedene võit kaheksakraadises sügisrõskuses  tabelis üheksandal kohal oleva FC Kuressaare üle tuli üsna raskelt. Narvalased läksid 19. minutil juhtima,  ent juba kolm minutit hiljem viigistas Kuressaare penaltist. Mängu saatuse otsustanud võiduvärava lõi Eduard Golovljov teise poolaja alguses 47. minutil.

Golovljovile oli see meistriliigas tänavusel hooajal juba 12 värav. Neist pooled on ta löönud sel ajal, kui peatreeneriks asus Özcan.

Trans on 30 mänguga kogunud 55 punkti. Niipalju kogunes Narva meeskonna arvele punkte  terve hooaja jooksul viimati 2012. aastal. Aga sel aastal on kuus mängu veel ees.

Kindlalt neljandal kohal püsiva Ida-Viru vutiklubi edu lähemate jälitajate ees on ühe enam peetud mängu juures juba 16 punkti. Kolme esikolmikus oleva pealinna klubi püüdmiseks on aga Transil samas jäänud veel vaid õhkõrnad võimalused.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles