Odinets tuleb tagasi VIDEO

Põhjarannik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kohtla-Järve opositsiooniliider Eduard Odinets õnnitleb mullu sügisel taas volikogu esimeheks valitud Riina Ivanovat. PEETER LILLEVÄLI
Kohtla-Järve opositsiooniliider Eduard Odinets õnnitleb mullu sügisel taas volikogu esimeheks valitud Riina Ivanovat. PEETER LILLEVÄLI Foto: Põhjarannik

Järgmised Kohtla-Järve linnavolikogu istungid kujunevad senistest kiirkogunemistest ilmselt taas pikemaks, sest opositsiooniliider ning kõige sagedasem küsimuste esitaja ja sõnavõtja Eduard Odinets naaseb volikogusse. 

Eelmisel sügisel toimunud kohalike omavalitsuste valimistel Kohtla-Järvel kõige rohkem hääli kogunud, kuid sotsidega volikogus opositsiooni jäänud Eduard Odinets  peatas 1. juunist neljaks kuuks volikogu liikme volitused.

Valimistel 701 kohtlajärvelaselt hääle saanud Odinets ütles suve hakul, et taandus ajutiselt volikogust, kuna teab, et oma töögraafiku tõttu põhitöökohal kultuuriministeeriumis pole tal võimalik juunist oktoobrini istungitel osaleda.

Odinetsi tagasituleku tõttu peab nüüd volikogust lahkuma tema asendusliige Raissa Vares.

Vaadake videolõiku tänavu aasta alguses toimunud Kohtla-Järve volikogu istungist, kus puhkes ka terav sõnavahetus volikogu esimehe Riina Ivanova ja Eduard Odinetsi vahel. Päevakorras oli Valeri Korbi valimine linna aukodanikuks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles