Repinski kandideerib riigikogusse kohustusest erakonna ees

Põhjarannik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Keskerakonna valimiskampaania kolm vedurit Ida-Virumaal Valeri Korb, Yana Toom ja Martin Repinski on Jõhvis valimisplakatitel juba koha sisse võtnud. PEETER LILLEVÄLI
Keskerakonna valimiskampaania kolm vedurit Ida-Virumaal Valeri Korb, Yana Toom ja Martin Repinski on Jõhvis valimisplakatitel juba koha sisse võtnud. PEETER LILLEVÄLI Foto: Põhjarannik

Esmaspäeval ilmusid Jõhvi tänavapilti esimesed riigikogu valimiste plakatid, kus Keskerakonna kandidaatide Yana Toomi ja Valeri Korbi kõrval on peal ka alles tänavu suvel Jõhvi vallavanema ametisse asunud Martin Repinski. Põhjarannik küsis, kas Repinski kavatseb märtsis valituks osutudes lahkuda Jõhvi vallavanema ametist.

Jõhvi vallavanem MARTIN REPINSKI:

"Ma olen juba varem öelnud, et riigikogu liige ma ei taha olla, aga mis hakkab saama pärast valimisi, ma ei tea − see on lahtine. Iseenesest mulle vallavanema amet sobib ja hea meelega jätkaksin.

Aga mul on ka kohustused erakonna ees ja ma toetan kandideerimisega erakonda Ida-Virumaal. Tahan ka ise vaadata, milline toetus mul endal on. Igale poliitikule on tähtis teada saada, kuidas valijad tema viimaste aastate tööd hindavad. Riigikogu valimistel on valijate ring suurem ja mõnevõrra teistsugune kui kohalikel valimistel, kuna mittekodanikud ei saa hääletada. Mul on väga huvitav võrrelda ja analüüsida näiteks maa- ja linnainimeste eelistusi."

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles