Lüganuse vallavanemat ei õnnestunud maha võtta

Põhjarannik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lüganuse volikogu on  sel aastal juba ühe korra vallavanema Andrea Eiche maha võtnud. Aga õige pea pärast jõudude vahekorra muutumist, valiti ta taas ametisse. Nüüd tuleb uus umbusaldamise katse. 
MATTI KÄMÄRÄ
Lüganuse volikogu on sel aastal juba ühe korra vallavanema Andrea Eiche maha võtnud. Aga õige pea pärast jõudude vahekorra muutumist, valiti ta taas ametisse. Nüüd tuleb uus umbusaldamise katse. MATTI KÄMÄRÄ Foto: Põhjarannik

Kolmapäeval  toimunud Andrea Eiche umbusaldamine kukkus läbi, kuna opositsioon ei leidnud ühte lisahäält, mis neid eesmärgini oleks aidanud.

Andrea Eiche umbusaldamise poolt oli üheksa volikogu liiget, tema jätkamist pooldas kümme inimest.

Umbusaldusavalduse esitajad süüdistasid Eichet selles, et Lüganuse valla piirkonnas ei ole prügiveo hanget õigel ajal välja kuulutatud ja see kergitab Lüganuse piirkonna inimestele prügiveo hinda.

Lisaks pandi Eichele süüks, et ta on esinenud meedias avaldustega Aidu tuulepargi asjus ning esitanud neid kui valla seisukohti. Selleks polevat tal aga volitusi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles