Miks Aivo Tamm vabandas ja keda korrale kutsus?

Põhjarannik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jõhvi vallavalitsuse majandusspetsialist Aivo Tamm.  MATTI KÄMÄRÄ
Jõhvi vallavalitsuse majandusspetsialist Aivo Tamm. MATTI KÄMÄRÄ Foto: Põhjarannik

Terve selle nädala on Jõhvi promenaadil kontserdimaja ja pargi poole suunduvad jalakäijad pidanud sõiduteed ületama kohas, mis on muudetud porimülkaks. Jõhvi vallavalitsuse majandusspetsialist Aivo Tamm selgitas Põhjarannikule, miks nii on juhtunud:

"See on olnud mitme asjaolu kokkusattumise ettenägematu tagajärg. Selles kohas paigaldatakse soojustorustiku hülsse, tee-ehitajad teevad sademeveekanalisatsiooni ning samal ajal käib ka promenaadi pikenduse ehitus. Tõepoolest, nägin ise, kuidas kontserdimaja suunas liikunud rahvariietes inimesed pidid seda kohta seal ületama. Läksin isiklikult kontserdimajja (kolmapäeval toimus seal Ida-Virumaa pensionäride ühenduse eakate pidu − toim.) ja palusin inimestelt vabandust. Oleme ehitajatega kohtunud ja nad korrale kutsunud. Neljapäevast läheb olukord seal paremaks."

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles