Purul valmis tuberkuloosiravi maja

Põhjarannik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tuberkuloosiravi osakonna hoone on valmis, aga selle ümber käis neljapäeval veel asfalteerimine. PEETER LILLEVÄLI
Tuberkuloosiravi osakonna hoone on valmis, aga selle ümber käis neljapäeval veel asfalteerimine. PEETER LILLEVÄLI Foto: Põhjarannik

Ida-Viru keskhaigla näitas neljapäeval külalistele äsja valminud tuberkuloosiravi osakonna hoonet.

1,9 miljonit eurot maksma läinud  1000 ruutmeetri suuruses hoones on kavas osutada nii ambulatoorset kui statsionaarset ravi. Hoones on üks arstikabinet ambulatoorsete  vastuvõttude jaoks ja statsionaaris arstide tuba, õepost ja teised vajalikud ruumid. Majas on 12 eraldi sissepääsudega ühekohalist palatit. Maja asub Purul Ida-Viru keskhaigla peakorpuse ja Ahtme vanurite hooldekodu vahel.

Tubekuloosiravi osakond kolib uude majja üle Kohtla-Järvelt Torujõe tänaval asuvast hoonest. Osakonnas töötab 21 inimest.

Töötajad ja haiged saavad uude majja kolida, siis kui ehitaja saab kasutusloa. Objekt pidi valmima 31. augustil, kuid veel eile toimusid selles ümber asfalteerimistööd.

Pikemalt saab haigla uuest majast ja selle tegevusest lugeda laupäevase Põhjaranniku paberlehest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles