Teist korda Valgat nuhelnud Jõhvi tõusis liidriks

Erik Gamzejev
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kõige enam punkte toid võidumängus Valga üle HITO/Karjamaale Veiko Simm  (nr. 13( ja Urmet Roosimägi. MATTI KÄMÄRÄ
Kõige enam punkte toid võidumängus Valga üle HITO/Karjamaale Veiko Simm (nr. 13( ja Urmet Roosimägi. MATTI KÄMÄRÄ Foto: Põhjarannik

HITO/Karjamaa alistas Eesti korvpalli teises liigas reede õhtul Jõhvis spordihallis Valga kutseõppekeskuse laastava skooriga 104:56 ja kerkis Ida alagrupi liidriks nelja võidu ja ühe kaotusega.

Tasavägisemat mängu jagus esimeseks viieks minutiks. Eduseisus 11:7 tegi HITO/Karjamaa kolme miutiga spurdi 15:0 ja mäng oligi tehtud. Poolajaks oli eduseis kasvanud juba üle 30 punkti 56:23.

Sama vastase purustas  Jõhvi meeskond enamvähem sama ülekaalukalt ka nädal tagasi Valgas  - 113:59.

Esmakordselt sel hooajal oli HITO/Karjamaa teise liiga mänguks kokku saanud täiskoosseisu ehk 12 meest. Selle hooaja debüüdi teises liigas tegi ka kogenud keskmängija Edvard Trumm, kes viskas 15 minutiga 9 punkti ja võttis neli lauapalli.

Võitjate poolt tegid skoori peaaegu kõik mängijad. Mängu parimad statistilised näitajad sai kirja Veiko Simm, kes viskas 23 punkti ja võttis 9 lauapalli.

Järgmisel neljapäeval kell 20 tuleb suur korvpallilahing Iisakus, kus HITO/Karjamaad võõrustab Reinar Halliku Korvpallikool/Expertline, kel on praegu kolm võitu ja üks kaotus.

Seni kahe kaotusega BC Narva püüab esimest võitu kodusaalis Energia spordikoolis sel pühapäeval kell 17, kui vastu tuleb Tartu Terminal Oil, kel kirjas seni vaid üks võit.

Vaata mängu protokolli siit!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles