PÄEVA PILT President Jõhvi gümnaasiumis

Põhjarannik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
President Kersti Kaljulaid Jõhvi gümnaasiumis. MATTI KÄMÄRÄ
President Kersti Kaljulaid Jõhvi gümnaasiumis. MATTI KÄMÄRÄ Foto: Põhjarannik

President Kersti Kaljulaidi  pingeline teisipäev algas kohtumisega Kadriorus Riigikogu väliskomisjoni liikmetega. Sellele järgnes presidendi avaldus, milles ta mõistis teravalt hukka Venemaa agressiooni Ukraina suhtes Aasovi merel.  Lõunaks jõudis riigipea  tagasi Ida-Virumaale, kus ta töötab sel nädalal.

Teisipäev oli tal Jõhvi päev. Ta külastas Jõhvi vallavalitsust, Ida-Virumaa kutsehariduskeskust, kõlareid tootvat ettevõtet Audes ja Jõhvi gümnaasiumi.

Riigipea märkis, et vestles gümnasistidega ühiskonnast. "Noorte küsimused viitasid, et kohalikud on riigi ja omavalitsuse tegemistest õnneks väga huvitatud ja oskavad hästi diagnoosida ka ühiskonna keerulisemaid väljakutseid," pani ta kirja sotsiaalmeediasse. Kohtumise kohta Jõhvi volikogus märkis president, et vesteldi paljudel teemadel nagu maine, korruptsioon, koolide kakskeelsus ja kohaliku ettevõtluse arendamine.

Pikem lugu presidendi kohtumisest Jõhvi gümnasistidega ilmub neljapäevase Põhjaranniku paberlehes.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles