Kohtla-Järve kultuurikeskusesse on alati põhjust tulla

Põhjarannik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kui ilm lubab, ehitatakse ka sellel talvel kultuurikeskuse juurde lumelinn. 
PEETER LILLEVÄLI
Kui ilm lubab, ehitatakse ka sellel talvel kultuurikeskuse juurde lumelinn. PEETER LILLEVÄLI Foto: Põhjarannik

Kohtla-Järve kultuurikeskuse direktori Svetlana Korotkova sõnul on nende majas toimuvad üritused suunatud eelkõige nende oma loomekollektiividele − jätkatakse traditsioonilisi projekte ja pakutakse ka midagi uut. Samas püüab kultuurikeskuse kollektiiv teha kõik selleks, et mõnel korral kuus oleksid nende laval ka külalisartistid ja -kollektiivid.

"Meil on üsna väike saal − ligi 400 kohta −, seepärast ei saa me üldjuhul suuri ja kalleid projekte siin võõrustada," rääkis Korotkova. "Sellest hoolimata toimub ka meie majas sageli mitmesuguseid põnevaid üritusi. Detsembris astub siin ainulaadse kavaga üles rahvusvaheline akordionistide ühendus Balcardion, 22. detsembril aga toimub kontsert "Armsaks saanud kinomuusika", kus kõlavad nostalgilised meloodiad kõigile tuttavaks saanud kinokomöödiatest Peterburi kuberneri sümfooniaorkestri esituses. Oma lauluga kaunistab kontserti Eesti vokalist, suurepärane sopran Jelena Kolomijtseva. Peaaegu iga kuu pakume midagi ka lastele ja teatrihuvilistele. Näiteks 22. detsembril saab vaadata Moskva komöödiateatri etendust "Meessugu, ainsus", 1. veebruaril aga toimub uus kohtumine Rakvere teatriga. Peale selle saab meil vaadata kahte "Tuhkatriinu" lavastust: üht Peterburi teatri esituses ning teist tantsukollektiivi Rütm ja Estonia teatri balletiartistide osalusel."

Jaanuaris toimub Kohtla-Järve kultuurikeskuses taas "Minjooni" pidu ning samuti kontsert-üllatus "Meie inimestele", kus oma oskusi näitavad linnas tuntud inimesed. Vaadata saab lavastust "Vägagi abielus taksojuht" ja toimub Ida-Virumaa laste rahvatantsupäev. Veebruarikuu alguses on kavas kohtumine Rakvere teatriga ning perepäev "Lumelinn" − kui ilm lubab. 17. veebruaril toimub kolmandat korda festival "Tantsi, väikemees".

Märtsis tähistab rahvatantsuansambli Virulane naisrühm oma 55. sünnipäeva, 17. märtsil on kavas täiesti uus loomefestival, 26.-30. märtsini aga hõivavad kultuurikeskuse rahvusvahelisest laste ja noorte akadeemilise vokaali konkursist osavõtjad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles