HITO/Karjamaa võitis jälle

Erik Gamzejev
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Veiko Simm oli võidumängus üks paremaid skooritegijaid, lauavõitlejaid ja sööduandjaid. MATTI KÄMÄRÄ
Veiko Simm oli võidumängus üks paremaid skooritegijaid, lauavõitlejaid ja sööduandjaid. MATTI KÄMÄRÄ Foto: Põhjarannik

HITO/Karjamaa võitude jada Eesti korvpalli teises liigas jätkus reede õhtul Jõhvi spordihallis kui Eesti Maaülikool/Ülenurme alistati 101:73.

Suureskooriline  tulemus ei tähenda sugugi, et see võit oleks kergelt tulnud. Avapoolajal ei saanud  HITO/Karjamaa oma mängu sugugi klappima ja oli kogu aeg tagaajaja rollis. Vaheajale minnes oli kodumeeskond taga 35:43.

Murrang sündis kolmanda veerandi keskel, mil Ida-Viru meeskond tegi 11:2 spurdi. Viimane veerand algas juba HITO/Karjamaa 8punkilises eduseisus. Kui vastastel esimeste minutitega seda vahet vähendada ei õnnestunud, viskasid nad püssi põõsasse ja viimane veerand kujunes kodumeeskonna viskekontserdiks.

HITO/Karjamaa suurim skooritegija oli seekord 27 punktiga Jarko Kool. Parim efektiivsuse näitaja - 40, oli Veiko Simmil, kes viskas  21 punkti, võttis 9 lauapalli ja andis 6 resultatiivset söötu. Simm tabamustest läks HITO/Karjamaa ka kohtumise pöördepunktiks osutunud kolmanda veerandi keskel kohtumist juhtima. Eelmise võidumängu kangelane Karel Laanemets viskas 15 ja Taniel Šapovalov 14 punkti.

HITO/Karjamaal  on Ida alagrupi kindla liidrina  nüüd seitse võitu kaheksast mängust. Pühapäeval kell 17 kohtub HITO/Karjamaa võõrsil Narvaga, kel neljast mängust vaid üks võit. Nende esimene kohtumine Jõhvis oli tasavägine ja lõppes HITO/Karjamaa kahepunktilise võiduga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles