Annely Peebo ja Mart Sander annavad Jõhvis esimese ühiskontserdi

Põhjarannik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Annely Peebo.
Annely Peebo. Foto: Matti Kämärä

Annely Peebo ja Mart Sander kohtuvad laval esimest korda jõuluturneel, mille esimene kontsert toimub Jõhvis.

Ainulaadse koosseisu idee oli õhus juba kümme aastat tagasi, kui Peebo ja Sander pidid esialgse plaani järgi Eurovisiooni juhtidena laval kohtuma. Paraku nii ei läinud. "Nüüd on aga hea võimalus leida lavaline energia koostöös Bel-Etage Swingorkestriga, sest jõulumuusika svingorkestri saatel on kindlasti midagi erilist," märgib Rauno Tagel tuuri korraldavast Eesti muusikaagentuurist.

Bel-Etage Swingorkester on Sanderi loodud professionaalne kollektiiv, mille ühine ajalugu ulatub aastasse 2000.

"Meil on suur rõõm esineda meie tuntuma metsosopraniga, kellega koostööd ootame pikisilmi juba mitmeid aastaid, ning usume, et suudame tuua publikuni jõulude ajal pisut hoogsamat muusikalist valikut kui ehk tavapäraselt," ütleb Sander.

Rahvusvaheliselt hinnatud Peebo elab ja töötab Viinis ning võitis rahva südame ligi kümme aastat tagasi, kui astus miljonite televaatajate ees üles Eurovisiooni saatejuhina.

Annely Peebo, Mart Sanderi ja Bel-Etage Swingorkestri jõulureis saab 15. detsembril alguse Jõhvist ning jätkub järgnevatel päevadel Pärnus, Tartus ja Tallinnas. (PR)

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles