Kurikuulus Jaama tänav saab esmaspäevaks remonditud

Põhjarannik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Reedel käisid nii Jaama kui Veski tänava maanteepoolses otsas viimased asfalteerimistööd.
Reedel käisid nii Jaama kui Veski tänava maanteepoolses otsas viimased asfalteerimistööd. Foto: Peeter Lilleväli

Jõhvis on lõppemas enam kui kilomeetripikkuse Jaama tänava remont, mis on kestnud kauem kui aasta aega ja nõudis ka ehitusfirma väljavahetamist.

Vallavalitsuse majandusspetsialist Aivo Tamm märkis, et pärast seda, kui oktoobri keskpaigast asus firma Coniery asemel Jaama tänava kallale firma Viamer, on tööde lõpetamine kulgenud hoogsas tempos. "Praeguseks on teine asfaldikiht peale pandud ja esmaspäevaks jääb veel teeservade korrastamine," sõnas Tamm. "Rõõm on tööd teha sellise firmaga, kes ka tegelikult tööd teeb."

Tamm oli suvi läbi jaganud maid Conieryga, kelle käes edenes tänava remont teosammul ning kes ei suutnud kinni pidada ühestki pidevalt edasilükatud lõpptähtajast. Vallavalitsus katkestas lepingu Conieryga, kuna oli kaotanud usu, et võlgades siplev firma on suuteline enne talve tulekut remonti lõpetama. Firma vahetusega kaasnes vallale ligikaudu 40 000 euro suurune lisakulu.

Aivo Tamme sõnul on otsustavasse järku jõudnud ka Veski tänava Tallinna-Narva maantee poolse otsa remont, millega tegeleb Lemminkäinen Eesti. "Ka seal on asfalt juba paigaldatud ja jäänud on veel väiksemad tööd, mis lõpetatakse samuti esmaspäeval," sõnas ta. (PR)

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles