Narva abilinnapea saab asekantsleriks

Põhjarannik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aleksander Ljudvig asub sotsiaalministeeriumi asekantslerina tööle 3. detsembrist.
Aleksander Ljudvig asub sotsiaalministeeriumi asekantslerina tööle 3. detsembrist. Foto: Ilja Smirnov

Riigisekretäri läbi viidud avaliku konkursi sotsiaalministeeriumi sotsiaalala asekantsleri ametikoha täitmiseks läbis edukalt praegune Narva abilinnapea sotsiaalvaldkonna alal Aleksander Ljudvig, kelle esimene tööpäev ministeeriumis on 3. detsembril.

Konkursikomisjonile laekus 20 avaldust sooviga kandideerida asekantsleri ametikohale, teatas sotsiaalministeeriumi pressiesindaja. Pärast mitmeid teste ja vestlusvoore esitas konkursikomisjon sotsiaalministrile kinnitamiseks Aleksander Ljudvigi kandidatuuri.

"Arvestades kandideerijate hulka ja erinevaid väga tugevaid kandidaate on mul hea meel, et pikk valikuprotsess jõuab lõpule ning ametisse astub inimene, kellel on olemas pikaajaline igapäevase sotsiaaltöö kogemus piirkonnas, kus valdkondlikke probleeme on kindlasti rohkem kui Eestis keskmiselt," ütles sotsiaalminister Hanno Pevkur.

Aleksander Ljudvig avaldas oma valituksosutumise ühe heameelt ning tõdes, et ees ootab väga mitmetahuline ja huvitav töö. "Sotsiaalvaldkonna hea toimimine on oluline eeldus kogu ühiskonna heaoluks. Soovin uues ametis panustada koostööle nii oma meeskonna, huvigruppide kui ka ministeeriumide ja omavalitsustega, et aidata luua sotsiaalset turvatunnet kõigile Eesti inimestele," ütles ta.

Aleksander Ljudvig lõpetas 2003. aastal Tartu ülikooli sotsiaalteaduskonna sotsiaaltöö erialal. Samuti on ta läbinud mitmeid erialaseid koolitusi nii Eestis, Soomes, Suurbritannias, USAs kui ka mujal. Ta valdab vabalt eesti, vene ja inglise keelt.

Senine asekantsler Riho Rahuoja siirdus 1. augustist tööle Hiiu maavanemaks. Riho Rahuoja ametiaeg Hiiu maavanemana kestab tänavu 1. augustist kuni 31. juulini 2017. (PR)

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles