Maakonna aasta ema Raili Tamm kasvatas endale head kaaslased

Sirle Sommer-Kalda
, ajakirjanik
Copy
Maakonna heaks emaks pärjati emadepäeva eel Raili Tamm, kes võttis pidulikule tseremooniale kaasa abikaasa Aivo ja kõige noorema tütre Lilli. "Ma ei saa öelda, et emadepäev on meie peres suur pidupäev. See on tore päev, kus teeme koduseid asju ja on rohkem inimesi, kes aitavad neid toimetusi teha," ütles kuue täiskasvanud lapse ema ja kolme lapse vanaema.
Maakonna heaks emaks pärjati emadepäeva eel Raili Tamm, kes võttis pidulikule tseremooniale kaasa abikaasa Aivo ja kõige noorema tütre Lilli. "Ma ei saa öelda, et emadepäev on meie peres suur pidupäev. See on tore päev, kus teeme koduseid asju ja on rohkem inimesi, kes aitavad neid toimetusi teha," ütles kuue täiskasvanud lapse ema ja kolme lapse vanaema. Foto: Matti Kämärä / Põhjarannik

Maakonna hea ema tiitli pävinud Raili Tamm oli tosin aastat täiskohaga ema, et kinkida oma kuuele lapsele armastust, tähelepanu ja aega. Nüüd, kui oma järeltulijad on pesast välja lennanud, jagab ta kõike seda õpetaja ja näiteringi juhendajana teiste perede lastele. 

Kõige noorem tütar Lilli kommenteeris pärast pidulikku kontserti, et pärjaga ema näeb välja nagu olümpiavõitja. Kas Railil endal tekkis ka tunne, et on saavutanud võidu emade olümpiamängudel? "Ei tekkinud! Ma tean, et ma olen ema, aga kas ma olen hea ema, seda ma ei tea. Ma ei võta seda kui võistlust."

Süda dikteeris 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles