Röövlid sundisid ohvrit automaadist raha võtma

Põhjarannik
Copy
Foto: Peeter Lilleväli / Põhjarannik

10. juunil teatati, et Sillamäel Viru puiesteel tungiti kallale 39aastasele mehele ning tema taskust võeti rahakott, milles olid dokumendid ja pangakaart. Seejärel sunniti meest pangaautomaadist välja võtma 80 eurot ning see kurjategijatele loovutama.

Kelmid petsid pensionäridelt raha välja

11. juunil alustas politsei kriminaalmenetlust selle kohta, et väidetava investeeringu ettekäändel peteti 68aastaselt Narva elanikult välja 3185 eurot. 20. mail võeti naisega telefoni teel ühendust ning pakuti võimalust investeerida ja seeläbi raha teenida. Telefoni teel juhendati teda arvutisse tarkvara paigutama ja aktsiaid ostma. 

5. juunil pöördus politsei poole 67aastane Kohtla-Järvel elav naine, kellelt väidetava investeeringu ettekäändel peteti välja 1400 eurot.

Naisele helistati alguses mobiiltelefonile Taani ja Leedu suunakoodiga numbritelt ning hiljem suunati vestlus Skype'i.

Ohvrile loodi ettekujutus heast tuluteenimise võimalusest kauplemisplatvormi kaudu, kuhu investeeritud raha saab hiljem kasumiga tagasi. 

Lõi õde 

11. juunil teatati, et Kohtla-Järvel Metsapargi tänaval lõi 50aastane mees oma 55aastast õde. Politseinikud pidasid mehe kahtlustatavana kinni.

Naine ründas abikaasat

11. juunil tungis 35aastane naine Kohtla-Järve Ahtme linnaosas Lehola tänaval kallale oma 44aastasele abikaasale. Politseinikud pidasid naise kahtlustatavana kinni.

Aas sai mees peksa 

10. juunil tungiti Lüganuse vallas Aa külas kallale 63aastasele mehele.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles