Sillamäel ründas mees kolme inimest

Põhjarannik
Copy
Foto: Peeter Lilleväli / Põhjarannik

29. juunil tungis 33aastane mees Sillamäel Kesktänaval asuvas meelelahutusasutuses kallale 32aastasele naisele, 42aastasele mehele ja 64aastasele mehele. Ründaja ja kannatanud ei olnud omavahel tuttavad. Politseinikud pidasid kahtlustatava kinni.

Kahes õnnetuses sai kaks inimest kergelt viga 

30. juunil kell 19.20 sõitis sõiduauto Volkswagen Passat roolis olnud 34aastane mees Narvas Hariduse ja A. Puškini tänava reguleeritud ristmikul lubava fooritulega otse, samas  kui vastu liikus mootorsõiduk Volvo XC90, mida juhtis 63aastane mees, kes ei veendunud enne manöövri alustamist selle ohutuses ja alustas ristmikul lubava fooritulega vasakpööret ning sõitis Volkswagenile ette, mille tagajärjel toimus kokkupõrge. Volkswagenis viibinud 3aastasele poisile osutati esmaabi kohapeal.

28. juunil kell 13.56 sõitis 70aastane mees Narvas Tallinna maanteel sõiduautoga Ford Galaxy kõrvalteelt parempööret sooritades paremalt küljelt sisse peateel liikunud 51aastase mehe juhitud sõiduautole Opel Zafira. Opel paiskus katusele. Opeli kaassõitja, 18aastane noormees toimetati Narva haiglasse kontrolli.

Ähvardas endist elukaaslast 

30. juunil teatati, et Sillamäe linnas J. Gagarini tänaval ähvardas 31aastane mees oma endist 23aastast elukaaslast vägivallaga. Politseinikud pidasid kahtlustatava kinni.

Läks elukaaslasele kallale

28. juunil lõi 27aastane mees Lüganuse vallas oma 42aastast elukaaslast.

Mäetagusel rünnati meest

28. juunil löödi Alutaguse vallas Mäetaguse alevikus Pargi tänaval 59aastast meest.

Vägivaldne elukaaslane viidi politseisse

28. juunil tungis 30aastane mees Toila vallas Voka alevikus kallale oma 29aastasele elukaaslasele. Politseinikud pidasid kahtlustatava kinni.

Narva tänavail tegutsesid röövlid

29. juunil teatati Narvas Tallinna maanteel toimunud konfliktist, mille käigus tungiti kallale 22-, 23- ja 28aastasele mehele. Esimeselt rööviti mobiiltelefon iPhone, ID-kaart ja pangakaart.

30. juunil tungiti Narvas Kangelaste tänava bussipeatuses kallale 27aastasele mehele ning rööviti mobiiltelefon iPhone ja kuldkett. Kahju kokku on 1300 eurot.

Naine langes kelmuse ohvriks

28. juunil pöördus politseisse 69aastane Narva elanik, kes teatas, et tema nimel on võetud laen summas 3100 eurot ning samuti on võetud tema pangakontolt 505 eurot sularaha. Naine pettureid ei tunne.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles