Mäetaguse mõisapäeva peaesineja on eurolaulik Victor Crone

Sirle Sommer-Kalda
, ajakirjanik
Copy
Victor Crone viis Eesti "Eurovisiooni" finaali.
Victor Crone viis Eesti "Eurovisiooni" finaali. Foto: SCANPIX

Rootslane Victor Crone, kes viis Eesti "Eurovisiooni" finaali, esineb laupäeval Mäetagusel koos hitiks saanud "Stormi" sõnade ja muusika autori Stig Rästaga.

Stig Rästa ja Victor Crone alustasid äsja ühistuuri ning see on osutunud nii populaarseks, et Tartus Antoniuse õuel ei mahtunud kõik soovijad neid kuulama. Selle vältimiseks soovitas Stig Rästa piletid eelmüügist soetada. Mäetaguse mõisa õuel saab duot kuulata täiesti tasuta, nagu ka ülejäänud rikkalikku kultuuriprogrammi nautida.

Peale populaarsemate eurovisioonilugude kuuleb Prantsuse lauljatarile Edith Piafile ja 2. maailmasõjale pühendatud kava, mida esitab Rebecca Kontus koos Üllar Saaremäega. Kontsert toimub "7 linna muusika" festivali raames.

Avakontserdil esinevad Alutaguse valla isetegevuskollektiivid ja mõisapäev lõpeb ansambli Justament simmaniga, millele paneb särava punkti südaöine ilutulestik.

Mäetaguse mõisapäev toimub juba 24. korda.

"Selle aasta mõisapäeva teema on "Ikka armas". Esinejad jutustavad oma loo sellest, mida nad armsaks peavad: pere, kodu, loodus, muusika, reisimine, tants, laul ja kallid inimesed… Igaühel omamoodi. Räägime ka sellest, mida me kõik armastame ja au sees hoiame. Need on meie esivanemate mälestus ja iidsed tarkused," rääkis Alutaguse huvikeskuse kultuuritöö koordinaator Ele-Riin Kullamä Golovin. 

Mõisapäeval toimuvad veel spordivõistlused ja laat. Avatud on mitmesugused atraktsioonid, noorteala, päästeala, jäägrimuuseum, mõisakohvik ja palju muud. Päeva juhib Gaute Kivistik. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles