Poiss väntas eakale naisele otsa

Põhjarannik
Copy
Foto: Peeter Lilleväli / Põhjarannik

23. augustil kella 10.20 ajal sõitis 14aastane poiss Narvas Puškini 5 asuva maja juures jalgrattaga otsa jalakäijate ülekäigurajal teed ületanud 71aastasele naisele. Kokkupõrke tagajärjel kukkunud jalakäija toimetati Ida-Viru keskhaiglasse. 

Naine ründas meest noaga 

23. augustil lõi 36aastane naine Kohtla-Järve Ahtme linnaosas Ahtme maanteel noaga oma 36aastast elukaaslast. Kiirabi toimetas kannatanu haiglasse. Naine peeti kahtlustatavana kinni.

Jõhvis löödi noorukit

23. augustil teatati, et Jõhvis Sompa tänaval löödi 17aastast noormeest.

Mehele lasti gaasi 

23. augustil lasti Narvas Kangelaste tänaval 46aastasele mehele näkku pipragaasi. Kiirabi osutas mehele esmaabi.

Naine läks elukaaslasele kallale 

24. augustil teatati, et Kohtla-Järve Ahtme linnaosas Lehola tänaval tungis 37aastane naine kallale oma 44aastasele elukaaslasele.

Meest löödi baaris tooliga 

25. augustil löödi 30aastast meest Jõhvis Keskväljakul asuvas meelelahutusasutuses tooliga.

Veokist varastati kütust

23. augustil teatati, et Narvas varastati Kreenholmi tänavale pargitud veokist diislikütust. Kahju on 240 eurot.

Bussikaklejad nabiti kinni 

23. augustil tungiti Narva-Jõesuu − Narva linnaliinibussis kallale 29aastasele mehele. Politseinikud pidasid kahtlustatavatena kinni 19- ja 21aastase noormehe.

Ebaseaduslikud piiriületajad peeti kinni 

23. augustil kella 16.50 ajal pidasid piirivalvurid Alutaguse vallas Permisküla lähistel kinni kaks meest, kes ületasid paadiga Narva jõel ajutise kontrolljoone Venemaalt Eestisse. Vasknarva kordonisse helistas kohalik elanik, kes kahtlaseid mehi Eesti kaldal märkas. Esialgsetel andmetel on tegu 2001. aastal sündinud Iraani Islamivabariigi kodanikega. Nende suhtes alustati menetlust ning kohtu loal paigutati mehed kinnipidamiskeskusesse.

Vene kodaniku autol olid kahtlased numbrid 

25. augustil saabus Narva maanteepiiripunkti riiki sisenevale suunale 1972. aastal sündinud Vene Föderatsiooni kodanik, kes juhtis sõiduautot Dodge. Piirivalvurid tuvastasid, et sõiduki identifitseerimiskleebis oli võltsitud ning tehasetähis manipuleeritud. Mees oli nõus menetluskulude ja võimaliku karistusena mõistetava rahalise karistuse asendamisega maksega riigituludesse ning kriminaalmenetlust ei alustatud. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles