Abielupaar ründas politseinikke

Põhjarannik
Copy
Foto: Peeter Lilleväli / Põhjarannik

7. septembri öösel sai politsei väljakutse Narvas Rakvere tänavas asuvasse meelelahutusasutusse kakluse pärast asutuse õues. 67aastane mees ja tema 38aastane abikaasa ei allunud sündmuskohale saabunud korrakaitsjate korraldustele, mees tõukas politseinikku ja naine küünistas teise politseiniku kätt. Mees ja naine toimetati politseijaoskonda.

Tuttav pettis raha välja 

6. septembril teatas 22aastane naine politseile, et 4. septembril pettis juhututtav naine temalt Narvas välja 280 eurot.

Vägivallatses pereliikmete kallal

6. septembril lõi Narvas korteris 20aastane mees oma alaealist venda ja 45aastast ema ning ähvardas 63aastast kasuisa noaga.

Naine lõi kaasale kirvega pähe 

7. septembril lõi Kohtla-Järvel Estonia pst korteris 62aastane naine kirvega pähe oma 61aastasele elukaaslasele.

Noorukid ründasid eakaid

7. septembril tulid Kiviõlis Keskpuiesteel ühe kortermaja ees kaks tundmatut noorukit kallale 61aastasele mehele ja 66aastasele naisele, tekitades neile kehavigastusi ja füüsilist valu.

 Naine teatas ahistajast

7. septembril teatati politseile, et Narvas jälitab, ähvardab ja sekkub mitmel moel 28aastase naise ellu tema endine 31aastane abikaasa.

Ähvardas naist noaga

8. septembril teatati politseile, et Kohtla-Järvel Uue tänava kortermaja trepikojas ähvardas 47aastane mees noaga 32aastast naist.

Naisvargad tegutsesid

6. septembril varastas 35aastane naine, kes on varem korduvalt toime pannud samalaadseid kuritegusid, Jõhvis Tartu maanteel asuvast poest alkoholi ja toiduaineid. Kahju on 40 eurot. Naine peeti poes kinni.

Samal päeval varastas üks naine Narva-Jõesuus tuttavalt 30aastaselt naiselt jope, käekella Guess ja pangakaardi. Samal päeval võeti Narva-Jõesuu sularahaautomaadist varastatud pangakaardiga välja 1000 eurot.

Hävitati põhupallid

7. septembril pandi Toila vallas Voka külas põllul põlema põhupallid. Esialgne kahju on 10 000 eurot.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles