Noor mees lükkas naabrinaise pikali

Põhjarannik
Copy
Foto: Peeter Lilleväli / Põhjarannik

28. septembril teatati Lüganuse vallas Purtse külas aset leidnud naabritevahelisest konfliktist, mille käigus tõukas 24aastane mees 57aastast naist. Viimane kukkus ja sai viga.

Ähvardas tapmisega 

28. septembril teatati, et 21aastast Narvas elavat meest ähvardas tapmisega 21aastane meesterahvas.

Vägivaldne isa viidi politseisse

27. septembril lõi 54aastane mees Narvas Puškini tänaval oma 14aastast poega. Politseinikud pidasid kahtlustatava kinni.

Ema ründas tütart

29. septembril lõi 60aastane naine Kiviõli linnas Viru tänaval oma 30aastast tütart.

Kasuisa läks kallale

29. septembril tungis 18aastasele noormehele Narvas 26. Juuli tänaval kallale tema 38aastane kasuisa. Kahtlustatav peeti kinni.

Veel üks kelmuse ohver 

18. septembril helistati 55aastasele Narva elanikule ning pakuti krüptovaluutaga kauplemisega kiiret teenimise võimalust. Naisele helistati järjepidevalt, kuni ta nõustus panustama 500 eurot. Teda julgustati veel raha panustama, kuid naine mõistis, et tegu on pettusega, ning pöördus politseisse. Kahju on 500 eurot.

Mehed hirmutasid noorukeid

27. septembril ehmatasid kaks seni tuvastamata meest Narvas Partisani tänaval noorukeid. Ühel mehel oli käes relv, millest ta sooritas mitu lasku. Täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Lasi õhupüssist koera

28. septembril teatati, et Narvas Kreenholmi tänaval sooritas 32aastane mees õhkrelvast lasu koera suunas. Koer viga ei saanud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles