Politseinikud ja päästjad peavad maju mõni aasta ootama

Gerli Romanovitš
, ajakirjanik
Copy
Ida-Virumaa seitsmest komandost kuus kolivad ühishoonesse politseiga. Ehkki naabrid on samad, on majad igal pool erinevad, mis tähendab eraldi projekteerimist ja pikka eeltööd. Pildil on Narva ühismaja.
Ida-Virumaa seitsmest komandost kuus kolivad ühishoonesse politseiga. Ehkki naabrid on samad, on majad igal pool erinevad, mis tähendab eraldi projekteerimist ja pikka eeltööd. Pildil on Narva ühismaja. Foto: Ilja Smirnov / Põhjarannik

Ehkki siseministeeriumi järgmise aasta eelarves on raha nii Sillamäe, Kohtla-Järve kui Kiviõli pääste ja politsei ühishoone tarbeks, tuleb kahes viimases linnas uue hoone valmimist veel mitu aastat oodata. 

Kui siseministeerium lubas järgmise aasta eelarvet koostades, et nad panustavad nii päästjate palgatõusu kui ka nende olmetingimuste parandamisesse, siis järgmisel aastal saavad endale paremad tingimused ainult Sillamäe päästjad. Ehkki rahastamisotsus on olemas ka Kohtla-Järve ja Kiviõli uue pääste- ja politseimaja ehitamiseks, võtavad ettevalmistused kaua aega ning uued hooned avatakse alles 2023. aastal. 

Ettevalmistused ammu tehtud

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles