Mees võis põhjustada eaka naise surma

Põhjarannik
Copy
Foto: Peeter Lilleväli / Põhjarannik

Politseile laekus teade, et 11. oktoobri õhtul toimetati Narva haiglasse 87aastane naine, kes suri järgmise päeva õhtul. Praeguseks kogutud andmed viitavad sellele, et naise surm võis saabuda löömise tagajärjel. Kahtlustus on esitatud 55aastasele mehele, kes on kinni peetud. Täpsemad asjaolud on selgitamisel. 

Naine virutas elukaaslasele rusikaga 

13. oktoobri õhtul lõi 35aastane naine Narvas Rakvere tänaval asuva maja korteris elukaaslasele rusikaga näkku. Naine on kahtlustatavana kinni peetud.

Mees ründas baaris naist

13. oktoobri varahommikul tekkis Narvas Mõisa tänaval asuvas baaris naise ja mehe vahel konflikt, mille käigus lõi 31aastane meesterahvas 21aastasele naisele rusikaga näkku. Mees on kahtlustatavana kinni peetud.

Tüdrukute kaklus päädis telefoni lõhkumisega 

Politseile laekus teade, et 12. oktoobri õhtul lõi 17aastane neiu Kohtla-Järvel Jaaniku tänaval asuva maja juures 16aastast neiut ning viimane tundis selle tagajärjel valu. Hiljem avastas kannatanu, et löögi tagajärjel oli katki läinud 800 eurot maksev mobiiltelefon. 

Neidude kaklus tänaval 

Politseile laekus teade, et 11. oktoobril tekitas 16aastane neiu Sillamäel Tallinna maanteel asuva õppeasutuse juures 16aastasele tüdrukule füüsilist valu. Kõik asjaolud on väljaselgitamisel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles