Merko Ehitus Eesti saab uue juhi PKCst

PM Majandus
Copy
Merko Ehitus Eesti uus juht Ivo Volkov (paremal).
Merko Ehitus Eesti uus juht Ivo Volkov (paremal). Foto: Jelena Rudi

Merko kontserni kuuluva AS Merko Ehitus Eesti nõukogu nimetas ettevõtte uueks juhiks Ivo Volkovi, kelle kolmeaastane volitus algab 1. jaanuarist.

Samuti otsustati pikendada senise juhatuse esimehe Keit Paali volitusi 31. detsembrini. Lisaks Volkovile jätkavad Merko Ehitus Eesti juhatuse liikmetena Jaan Mäe, Alar Lagus ja Veljo Viitmann, teatas ehitusfirma börsile.

Ivo Volkov töötab praegu PKC Group Plc Euroopa ja Lõuna-Ameerika tootmistegevuste asepresidendina, lisaks on ta PKC Eesti ASi juhatuse liige.

Varem on ta olnud PKC Group Plc Lõuna-Ameerika regionaalne direktor, PKC Eesti ASi juhatuse esimees, Cargotec Estonia ASi juhatuse esimees ning töötanud erinevatel positsioonidel Elcoteqi kontsernis.

Keit Paal teavitas septembris nõukogu oma soovist mitte jätkata juhatuse esimehe positsioonil pärast teenistuslepingu lõppemist 14. novembril.

Ta jätkab juhatuse esimehena oma ametiaja lõpuni või kuni uue juhi tööle asumiseni.

Paal asus Merko Ehitus Eesti juhatuse esimehe ametikohale 2016. aastal ja on töötanud Merko kontsernis erinevatel positsioonidel alates 2002. aastast.

«Töö Merko Ehitus Eesti juhatuse esimehena on olnud äärmiselt huvitav ja pingeline. Mul on olnud väga hea meel anda oma panus Merko kontserni suurima tütarettevõtte arengusse. Ehitusturg on pidevas muutumises ja edu saavutavad kõige kohanemisvõimelisemad, seega peab jätkuvalt ja kiirelt kohanema ka meie ettevõte. Tunnen, et organisatsiooni areng tervikuna on olnud õiges suunas ja muutusi tuleb kindlasti jätkata,» ütles Paal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles