Jõhvi opositsioon plaanib minna volikogu esimehe palga kallale

Erik Kalda
, ajakirjanik
Copy
Mullu suvel volikogu esimeheks saades põhjendas Eduard East Põhjarannikule talle määratud kõrget palka nii: "Seda tööd on kindlasti raskem mõõta kui tükitööd tegeva töölise puhul. Arvan, et oma tööga näitan, kuidas see minu ettekujutuse kohaselt valla heaks käima peaks. Ja see on kõige parem põhjendus sellele või mõnele muule palgale." Opositsiooni juht, endine volikogu esimees Niina Neglason leiab, et East on põhjendamatult üle tasustatud.
Mullu suvel volikogu esimeheks saades põhjendas Eduard East Põhjarannikule talle määratud kõrget palka nii: "Seda tööd on kindlasti raskem mõõta kui tükitööd tegeva töölise puhul. Arvan, et oma tööga näitan, kuidas see minu ettekujutuse kohaselt valla heaks käima peaks. Ja see on kõige parem põhjendus sellele või mõnele muule palgale." Opositsiooni juht, endine volikogu esimees Niina Neglason leiab, et East on põhjendamatult üle tasustatud. Foto: Peeter Lilleväli / Põhjarannik

Jõhvi opositsioon tahab vähendada volikogu esimehe palka rohkem kui 60 protsendi võrra ning kehtestada korra, kus volikogu koosseis ei saaks oma tasude ja hüvitiste üle ise otsustada.

Opositsioon andis asjakohase eelnõu sisse juba kevadel, kuid seni polnud see volikokku jõudnud. Volikogu esimees Eduard East selgitas seda asjaoluga, et vallavalitsus pidi eelnõu kohta enne andma oma seisukoha.  

Volikogu küsimus vallavalitsusele arutada 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles