Pühapäeva õhtuks on Heidi Uustalu toetusavaldusel üle 1400 allkirja (19)

Põhjarannik
Copy
Neljapäeval Lüganuse vallavalitsuse poolt ametist tagandatud Kiviõli 1. keskkooli direktor Heidi Uustalu on saanud viimaste päevade jooksul toetusavaldusi tuhandetelt inimestelt.
Neljapäeval Lüganuse vallavalitsuse poolt ametist tagandatud Kiviõli 1. keskkooli direktor Heidi Uustalu on saanud viimaste päevade jooksul toetusavaldusi tuhandetelt inimestelt. Foto: Matti Kämärä / Põhjarannik

Neljapäeva lõuna ajal loodud petitsioonile, millega nõutakse Heidi Uustalu naasmist Kiviõli 1. keskkooli direktori ametikohale, on pühapäeva õhtul kella 20ks allkirja andnud 1401 inimest. 

"Seoses uudisega, et Lüganuse vallavalitsus otsustas lõpetada töölepingu Kiviõli 1. Keskkooli juhi Heidi Uustaluga, soovime avaldada toetust Heidi Uustalule kui väga heale koolijuhile ja nõuame tema jätkamist Kiviõli 1. Keskkooli juhina.   

Heidi Uustalu on professionaalne koolijuht ja respekteeritud kogukonna liige. On lubamatu, et valla hariduselu juhitakse poliitilistest huvidest lähtuvalt tuues ohvriks valla laste hariduse ja tuleviku," seisab pöördumises. 

Lüganuse vallavanem Viktor Rauam ütles kogutud allkirjade kohta reedel  Põhjarannikule et ta ei tea, kus need on ja mis koguses. "Kui ma näeksin neid, siis oskaksin vastata. Aga kus nad on?" küsis ta. 

Kiviõli 1. keskkooli vilistlase ja erakonna Eesti 200 liidri, Kristina Kallase, poolt algatatud allkirjade kogumine käib veebikeskkonnas petitsioon.com, kus selle petitsioon toetajad peavad märkima ära oma nime ja asukoha ning võivad soovi korral lisada ka kommentaari. Allkirja lisanutel on võimalik ka oma nime avalikkuse eest varjata, kuid seda võimalust on kasutanud vähesed enam kui tuhandest petitsiooniga ühinejast. 

Avaldame osa petitsiooniga liitunud inimeste kommentaaridest: 

Katrin Parkonen (Helsingi): "Toetan Heidit, et Kiviõli ei muutuks depressiivseks Eesti väikelinnaks. Vilistlasena on olnud rõõm jälgida meie kooli tegemisi ja saavutusi. See on olnud Heidi ja kogu koolipere koostöö tulemus. Rääkida madalast õppetasemest on absurd ja kogu vallandamine võimutseva rumaluse jõudemonstratsioon."

Karin Ehala (Tallinn): "Kiviõli1. Keskkooli vilistlasena toetan Heidi Uustalu panust kooli arengusse."

Jaak Eelmets (Jõhvi): "Eesti kooli Ida-Virumaal ei tohi tappa. Ükskõik mis ettekäändel."

Jan Kaus (Maardu): "Ei taha, et parteipoliitika hakkaks kõikjal domineerima."

Monika Karing (Rakvere): Heidi on professionaalne koolijuht, tema vallandamine seab ohtu õpilaste ja kogu koolipere heaolu. Ei aktsepteeri sellist poliitilist tagakiusamist."

Inga Haljand (Tallinn): "Toetan Eesti ühte parimat koolijuhti,sest see on kogukonnale väga oluline."

Kaarel Aruoja (Rakvere): "Vilistlane ja õppinud proua Uustalu juhitud koolis, tänu millele olen selline mees nagu ma täna olen. Vaadates, kuidas praegu on käitutud, paratamatult jääb mulje, nagu tegemist on poliitiliselt ajendatud otsusega, mille toetuseks puuduvad konkreetsed etteheited direktorile. Piinlik lugeda, et koduvallas käib paras kirbuturg ja kraaklemine. Täiskasvanu suurim voorus on oma vigu tunnistada ja võtta otsus tagasi, tulla sellise käigu juurde tagasi, kui on reaalselt probleeme kooli juhtimisega."

Marge Allikas (Virginia Beach, USA): "Kuigi ma olen Eestist kaugel, ma jälgin iga päev uudiseid. See on nii kurb lugu ja tunnen selle kooli õpilaste ning õpetajate kurbust, mida nad läbi elavad praegu. Tean, mida tähendab kui kooli juhib professionaalne, hooliv, sõbralik, lahke, mõistev direktor. See on kooli süda! Kui vallavalitsus tundis, et Heidi Uustalu tegi vea/eksis, siis esimesel korral tehakse ikka suuline noomitus ja räägitakse läbi, et seda enam ei juhtuks aga mitte ei lasta kohe lahti. See on VÄGA, väga ebaõiglane. Toetan, et Heidi Uustalu naaseks direktori ametikohale ja jätkaks tööd. Heidi Uustalule ilusat jõulukuud ja ole positiivne.

Anne Kesküla (Tartu): "Allkirjastan, sest vihkan ebaõiglust ning austan koolipere ning teiste vallandatud koolijuhti hästi tundvate ning temast lugupidavate inimeste arvamust. Lüganuse vallavanem peaks tagasi astuma!"

Lembi Põder (Rakvere): "Allkirjastan, sest professionaale tuleb toetada. Kurb et rumalus jälle võidutseb."

Kristina Harun (Kiviõli): "Soovin, et ka minu laps õpiks Kiviõli koolis. Ilma Heidita on see kaheldav."

Maire Meder (Rakvere): "Nii südamlik on vaadata kuidas inimesed hoolivad Oma kodukohast ja inimestest kes selleks on panustanud kogu oma hinge ja teevad asja niiii südamest. Hetkel seal küll enam ei ela, aga kogu südamega elan kaasa, et see asi lõppeks positiivselt."

Jüri Käosaar (Tallinn): "Haridusjuhi poliitiline kangutamine pole vastuvõetav!"

Kathriin Karus (Tartu): "Olen töötanud Heidi Uustalu poolt juhitud koolis õpetajana ning tundsin, et kogu koolipere oli tema poolt hästi hoitud ja eest veetud. Midagi paremat on Kiviõli koolile raske soovida."

Sandra Rohulaid (Kuressaare): "Sest see on läbi aegade üks rumalamaid asju mis on tehtud ning tuleks kiiremas korras tagasi korda teha."

Käthliin Sõber (Lüganuse): "Poliitiliste võimuvõitluste pärast ei pea kannatama koolinoored ega õpilased. Tänu Heidile on jõudnud Kiviõli kool nii kaugele, kui ta on. Ainus kuldtasemel ettevõtlik kool Eestis." 

Anne Endjärv (Jõhvi): "Minu jaoks arusaamatult raske karistus tühja asja eest ja äärmiselt ebaõiglane vallandamine."

Marul Paist (Kiviõli): "Heidi on hea direktor ning tema vastastel argumentidel pole alust."

Anneli Kütt-Kägu (Purtse): "Toetan väga head direktorit, kes on väga palju Kiviôli I Keskkooli heaks teinud ja teinud seda sûdamega."

Kalle Viks (Tallinn): "Allkirjastan, sest kohalik omavalitsus kaotab igasuguse mõtte, kui kogukonnaelu arendamise asemel peetakse valimistest valimisteni üksteise jalgealust õõnestavaid kättemaksuhimulisi liivakastilahinguid isiklike ambitsioonide saavutamiseks. Poliitik, keda huvitab vaid isiklik kasu ja kes unustab, et on mandaadi saanud kogukonna huvide saavutamiseks, ei vääri hoopis ise oma kohta."

Taimo Jõesaar (Kiviõli): "Heidi on selle kooli direktor. Lapsed austavad ja soovivad, et Heidi jätkaks. Maha selline valitsus."

Tiia Randma (Tallinn): "Allkirjastan, sest poliitilised tõmbetuuled ei tohi parimaid asjatundjaid sadulast viia."

Tiina Koitsalu (Rapla): "Vallandamise põhjus on naeruväärne."

Alice Aaviksoo (Tallinn): "Allkirjastan, sest Heidi Uustalu ongi põhjus, miks Kiviõli I Keskkool on hea kool, sest Heidi on see direktor, see inimene, kes hinge ja südamega oma tööd teiste heaks ja jaoks teeb."

Rene-Risto Pozdnjakov (Kiviõli): "Me ei anna Heidit ära!" 

Sigrid Plakso (Põlva): "Tunnen lihtsalt omavahelist rüselust, millest tekkisid omavahelised konfliktid ja siis see kellel rohkem võimu, mõtleb liiga teha sellega teisele. Ühesõnaga väike lahkheli, mis oleks vaja omavahel ära klaarida, aga  mitte suure kella külge kohe tõmmata."

Merlin Tamm (Altja): "Koolidirektori parteiline kuuluvus ei ole põhjuseks, et teda ametist lahkuma sundida. Uustalu on viinud Kiviõli 1. Keskkooli täiesti uuele tasemele ning on oma tööga olnud suureks eeskujuks ka teistele koolidele. Me ei või lubada vastavasisulise pretsedendi loomist Eesti Vabariigis."

Janika Hansi (Tallinn): "Allkirjastan, sest tegemist on minu endise keskkooli direktoriga, kes oli igati hea ja vääriline antud ametipositsioonil kooli juhtima. Sellist alatut käitumist vallavalitsuse poolt ma ei tolereeri." 

Kersti Kiviruut (Ülenurme): "Heidi on koolijuhina oma ameti musternäidiseks: aktiivne eestvedaja, professionaalne haridusvaldkonna spetsialist, hooliv meeskonnajuht. Sellise koolijuhi töölt vabastamine poliitmängude tõttu on nii K1K õpilaste kui ka Eesti hariduselu suhtes vaenulik."

Siim Lill (Tartu/Kiviõli): "Allkirjastan, sest noore õpetajana ei oska ma ette kujutada Heidi loodud koolikeskkonnast paremat." 

Airi Alumets (Jõhvi): "Tegemist on pikaaegse, laste ja vanemate poolt austatud ja armastatud koolijuhiga ning tegemist on ilmselgelt poliitilise tagakiusamisega."

Laura Sildmäe (Tallinn): "Allkirjastan, sest pean oluliseks kooli juhtimist pädeva, hooliva ja aktiivse juhi poolt ning usaldan haridusvaldkonnas aktiivsete inimeste positiivset hinnangut Kiviõli 1. kk direktori mõjule ja tegevusele. Leian, et parteipoliitika ja KOV võimuküsimus ei tohi mõjutada piirkonnas pakutava hariduse kvaliteeti. Koolijuhti ei tohi valida tema poliitilise kuuluvuse või võimul olevale erakonnale sobivuse alusel."

Mari-Liis Noorlind (Kiviõli): "Olen ise tema õpilane olnud ja soovin et tema oleks see kes järgmisel aastal 1. septembril mu poega saadab 1. klassi."

Tarmo Post (Elva gümnaasium): "Sest Heidi on suurepärane koolijuht ja ka meie kool on käinud tema juures õppimas!"

Alo Savi (Tartu): "Heidi Uustalu puhul on tegemist väga professionaalse ning lastest hooliva koolijuhiga ning koolijuhi poliitilistel põhjustel vallandamine on lubamatu."

Johanna Vau (Kiviõli): "Mul on niii nii kurb ja mul on tohutult häbi praeguse võimu pärast Lüganuse vallas!! Alusetult vallandati Kiviõli 1.keskkooli super direktor Heidi Uustalu! Häbi! Mina Johanna Vau, Kiviõli 1.keskkooli vilistlasena, annan oma allkirja Heidi Uustalu toetuseks! Tänu tema juhtimisele sain ma käia koolis, kus kasvasin õnnelikuks inimeseks!

Annika Räim (Tallinn): Olen alustav koolijuht, kelle üheks suureks eeskujuks on professionaalne, pühendunud ja südamega kooli juhtiv koolijuht Heidi Uustalu. Otsus temaga tööleping lõpetada on šokeeriv. Kui Heidi eksis mingite kokkulepete vastu, võimaldades kooliruumides läbi viia koosolekut, siis tuleb adresseerida seda konkreetset eksimust ja osutada eksimusele sobivas proportsioonis sellele. Selliste otsuste ja uudiste valguses tekib küsimus; kes kompetentsetest ja visiooniga koolijuhtidest on valmis üldse selles rollis jätkama? Nõuan Heidi Uustalu jätkamist Kiviõli Kooli direktorina."

Anne Liinak (Lüganuse): "Taunin kogukonda lõhestavat ja kodukohta naeruvääristavat otsust."

Ragni Nikiforova (Kiviõli): "Heidi Uustalu ametist kõrvaldamine ei ole õiglane!"

Kristi Markov (Voka:) "Sellise põhjendusega tehtud otsus on ebaõiglane. Stabiilne ja edumeelne õppimise keskkond on ohus."

Marika Parkman (Soonurme): "Allkirjastan. Mulle ei meeldi küll ei Reformierakond, aga ma arvan, et direktorina on Heidi parim. Alati võiks kaaluda, kas kasulikum on taluda vallal mõningaid puudusi või kaotada hästi palju."

Tiit Lepp (Tartu): "KOVide väiklane omavoli ja egotripitamine peab lõppema! Laine Randjärvel tuli viimaks mõistus pähe ja lõpuks astus ise tagasi. Soovitan seda ka teistele KOV juhtidele, kes ei suuda enda minast kaugemale vaadata."

Mare Imakson (Kiviõli): "Lapsevanemana soovin ,et Heidi Uustalu jätkaks kooli direktorina."

Ülle Matsin (Viljandi): "Kool peab olema vaba KOV võimuvõitlusest!"

Aili Rohtla (Kiviõli): "Vihkan ebaõiglust ja ei toeta meie vallavalitsuse otsust."

Triin Ulla (Tallinn): "Pean Heidi Uustalut Eesti parimaks koolijuhiks. Otsus tagandada koolijuht poliitmängude ajendil on naeruväärne, direktori töö panusest sõltub kogu koolipere heaolu ja töörahu. Heidi Uustalu on tõestanud end Eesti parima koolidirektorina. Lüganuse vallavalitsuse otsus on sisuliselt põhjendamata ja seab ohtu koolipere ja õpilaste heaolu."

Marietta Alliksaar (Kiviõli): "Allkirjastan, sest Heidi Uustalu ametist vabastamine on erakordselt ebaõiglane."

Pille Kekki (Lüganuse): "Allkirjastan, sest Heidi Uustalu vallandamine on äärmiselt ülekohtune kiusamine."

Anneli Needo (Kiviõli): "Allkirjastan, sest ei saa vaadata sellist ebaõiglust lihtsalt pealt mtte midagi omalt poolt tegemata."

Tarmo Kütt (Kohtla-Nõmme): "Poliitiline kättemaks ei ole aktsepteeritav käitumine."

Kadi Õunap (Mooste): "Olen külastanud seda kooli ja näinud, mida imelist Heidi on seal korda saatnud."

Tuuli Tammeoja (Kiviõli): "Kvaliteetne haridus ja pühendunud koolijuht on üks väikelinna olulisemaid väärtusi ja tugeva edasipürgiva kogukonna alustala. Heidi on saavutanud oma juhtimisega palju kaugeleulatuvamaid tulemusi kui ainult koolitöö korraldamine. Äärmiselt piinlik on sellise tagurliku otsuse pärast."

Heiki Mägi (Pärnu): "Ammuse vilistlasena elan ikka kaasa oma koolile ja jälgin selle käekäiku. Olen seni väga uhke olnud, et koolil on nii tubli ja kogu Eestis tunnustatud juht nagu Heidi Uustalu, kes hoiab kõrgel kooli lippu, eestlust ja kohalikku vaimsust. Toetan teda igati ja mujal "täiesti tundmatul" vallavalitsusel soovitan peeglisse vaadata ja tagasi astuda."

Kersti Piht (Sonda): "Heidi toetab alati oma töötajaid ja samas jäädes alati professionaalseks. Ta ei juhi hetkeolukordadest lähtudes, vaid tema pilk ja eesmärgid on alati suunatud tulevikku."

Diana Kušnir (Kiviõli): "Väga hea direktor!!!!"

Isabel-Mary Roos (Kiviõli): "Allkirjastan, sest tegemist on kiusamise ja ebaõiglusega!"

Maret Salk (Sonda): "Heidi elutöö on Kiviõli I Keskkool."

Juta Vinni (Tallinn): "Heidi Uustalu on olnud minu õpetaja, klassijuhataja ja direktor kokku 9 aastat. Ta on väga hea õpetaja ning veel parem koolijuht. Selline kohtlemine on ebaõiglane ning poliitikutel ei tohiks olla võimu väga head kooli ära rikkuda. Lapsed ei tohi võimumängudes kannatajaks olla!"

Maaria Alamets (Tallinn): "Kohas, kus noored niigi lahkuvad ja kus on nii aktiivne ja tegus direktor... selline asi ei tohi juhtuda ühe inimese arvamuse pärast! Toetan Heidit ja siiralt loodan, et selline tegus juht saab oma koha tagasi! Häbi vallale!!!"

Tiina Kuusik (Püssi): "Vallandamine on ebaõiglane. Omavaheline vaen ja poliitika ei kuulu hariduelu juurde.Heidi Uustalu pole korda saatnud midagi niisugust mis koolile ja õpilaskonnale mingilgi moel kahju tekitanud oleks."

Merike Elmik (Tallinn): "Allkirjastan, sest kohalik omavalitsus on ilmselgelt teinud liiga kaasaegsele ja avatud mõtteviisiga koolijuhile. Heidi Uustalu ei jää tööta, kui Ida-Virumaa võib kaotada ühe targa spetsialisti."

Riina Järlik (Valga): "Olen külastanud Kiviõli 1. Keskkooli seoses ettevõtliku kooli koolitusega. Olen olnud vaimustuses selle kooli õpetajate ja direktori tegemisi jälgides. Kool on apoliitiline asutus. See on õpilaste ja kogukonna tugi. Jätke kool ja tema töötajad oma poliitilistest mängudest kõrvale!!"

Mari-Liis Tikerperi (Avinurme): Kiviõli I Keskkool on kool, mida olen saanud positiivse näitena kasutada üle Eesti väga mitmetes olukordades. Samuti on see kool, mida tuuakse mulle näiteks kui kaasaegset, lastekeskset, ettevõtlikku, õppeaineid lõimivat või muidu positiivselt silmapaistvat kooli. Iga kool on väga oma juhi nägu. Juht on see, kes viib koos meeskonnaga täide nägemust maksimaalselt heast haridusest. Kiviõli kool ja selle direktor on tõestanud, et parimate võimaluste pakkumiseks ei pea asuma suurlinnas. Kiviõli kooli tegevus on toetanud Kiviõli ja ka kogu Ida-Virumaa positiivsema maine kujundamist. Nii näeb seda kõike väljapoole. Kiviõli on väga silmapaistvalt Eesti hariduskaardil ja kindlasti on selles oluline roll koolijuhil. Hoian pöialt, et see edulugu saaks jätkuda!

Indrek Lillemägi (Tallinn): "Heidi on loonud Kiviõli I keskkoolist organisatsiooni, kuhu inimesed tulevad töötama ka Tallinnast ja Tartust. Juhul kui Heidi on juhina teinud vigu - me kõik vahel teeme -, on need tema positiivse mõju kõrval väga pisikesed. Arusaamatused saab selgeks rääkida, kuid teist sellist eestvedajat on Kiviõli I keskkoolile raske leida.

Luule Varinurm (Aseri): "See on kuritegu laste hea hariduse suhtes."

Maria-Eva Maasik (Tallinn): "Olnud õpilane mitu aastat koolis, kui Uustalu direkotriametis. Meeldis ja meeldib kooli toimetamine/valitud suunad. P.S. Ei ole reformikate poolt hääletaja, hääletan koolipere poolt."

Enel Kärbo (Liimala): Tagasi Ida-Virumaale kolides oli minu kindel nägemus see, et tulevikus käivad minu lapsed Kiviõli 1 Keskkoolis. Heidi on tugev koolijuht ning lastele väga heaks eeskujuks. Antud juhul kannatab meie laste haridus."

Ragne-Lys Paavo (Kiviõli): Allkirjastan, sest leian, et direktori ametis taandamine ei ole õiglane ega õigustatud tegevus. Sellist suurepärast ja mainekat koolijuhti on raske leida ja tema tööd ja panust selles koolis ei jõua ära tänada." 

Maarja Tuul (Tartu): "Allkirjastan, sest Heidi Uustalu on haruldaselt pädev koolijuht piirkonnas kus on rohkelt keerulisi probleeme seotud hariduse ja mitmekeelsete noorte integratsiooniga. See on viimane koht, kus juhid peaksid valitud olema poliitiliste vaadete tõttu ning mitte laste heaolu silmas pidades."

Lauri Hussar (Haabneeme): "Allkirjastan, sest Heidi Uustalu on väga hea koolidirektor ning kohalike omavalitsuste vägivald koolide kallal peab lõppema."

Mare Tammeoja (Kiviõli): "Allkirjastan, sest arvan et Heidi on Kiviõli 1. Keskkooli jaoks väga palju teinud ja toonud meie kooli pildile. Ma arvan, et eesrindlik ja uuendusmeelne kool oleks nii mõnelegi noorele perele argumendiks, et tulla siia elama."

Helina Võhma (Kiviõli): "Heidi Uustalu on palju panustand kogukonna ja kooli arengusse. Ta on teinud Kiviõli I Keskkooli täpselt selliseks nagu see on, kokkuhoidev, sõbralik. Ja mingi poliitiline seisukoht ei ole alus, koolijuhi vallandamiseks."

Svetlana Melnikova (Tallinn): "Allkirjastan, sest tean, et Heidi on suurepärane koolijuht, kes töötab eesti noorte tuleviku nimel!" 

Helena Mägi (Tallinn): "Minu kallis õelaps käib Kiviõli koolis ja on väga õnnetu, et nende direktor peab ametikohast loobuma. Laps on väga kurb ja tahab aidata. Ta tõesti väärtustab, hindab ja austab oma kooli direktorit väga."

Rait Saar (Tartu): "Poliitiline kättemaks ja võimuvõitlus ei kuulu haridusellu (küll aga kuulub koolielu juurde poliitka üle arutlemine ja väitlemine)."

Kaupo Anger (Tallinn): "Ei saa olla sellist jama, et valesse parteisse kuulumise eest lastakse keegi tööpostilt lahti, eriti veel inimest, kes on sinna nii palju panustanud. Teades Heidi Uustalu, olles olnud tema õpilane, olnud mul klassijuhataja, direktor - selline poliitiline jama peab lõpema. Heidi tagasi, Lüganuse volikogu laiali, et sellist jama enam ei korraldataks!!!"

Lauri Läänemets (Türi vald): "Heidi on andnud oma eeskuju ja tegudega Eesti haridusele väga palju. Ka Järvamaal oleme temalt palju õppinud. Lüganuse vallavalitsus on tegutsenud otsitud põhjuse alusel väga valesti, sest siin kaotab kogukond. Terve vald. Eesti üks parimaid koolijuhte on suur väärtus, keda tuleb hoida."

Annely Akkermann (Pärnu): "Allkirjastan, sest poliitilise võitluse ohvriteks ei tohi tuua teiste valdkondade töötajaid, ühe valla laste haridust ja tulevikku."

Mats Soomre (Tallinn): "Heidi Uustalu on suurepärase kooli suurepärane direktor. Mitte ei arva, vaid tean seda."

Silva Põld (Sonda): "Ei salli ebaõiglust kodanikuühiskonnas. Et me peame võitlema nende vastu, kes peaks kaitsma ja toetama meid."

Riineke Palm (Kiviõli): Heidi Uustalu on Kiviõli 1. Keskkooli Juht suure algustähega. H. Uustalu ei ole sellel ametikohal lihtsalt sellel põhjusel, et hea soe koht istumise all oleks ja hea palk taskus. Ei ole! Ta on keegi palju võimsam. Riiklikul tasandil tunnustatud koolijuht, kes on toonud Kiviõli 1. Keskkooli Eesti ja julgen väita, et isegi Euroopa kaardile ettevõtliku koolina. Kool, kus lapsed ja noored julgevad innovatsioonilisi tegusid teha teades, et neil on toetav ja abivalmis juhtkond seljataga. Mina Kiviõli 1. Keskkooli vilistlasena olen alati oma kooli hoidnud au sees ja pean seda kohaks, kuhu võin ja tahan ajast olenemata tagasi pöörduda ning mind võetakse seal avasüli vastu. Just see õhkkond õpetajate, juhtkonna ja õpilaste näol on meie suurepärase direktori Heidi Uustalu töövili. Praegune olukord on karjuv ebaõiglus. Täna hommikul seades oma sammud Tartu Ülikooli poole sain kuuldavaks uudisest, mida ma pisar silmis kätevärina ja kangestusega keset Tartu Raekoda lugesin. Lüganuse vallavalitsus on hakkama saanud väga jõleda teoga, torgates sellega väga valusasse kohta linnaelanikele, kooli õpilastele ja õpetajatele, vilistlastele, lapsevanematele ja loomulikult meie armsale direktorile. Täiesti alusetute ja tõepõhja mitte omavate “faktide” näol ei tohiks olla lubatav Kiviõli 1. Keskkooli oma Juhist ilma jätta."

Kommentaarid (19)
Copy
Tagasi üles