Purjus mees kukkus auto ette

Põhjarannik
Copy
Foto: Peeter Lilleväli / Põhjarannik

24. detsembril kell 11.36 toimus liiklusõnnetus Narvas Tallinna maantee ja Hariduse tänava majade vahel õuealal, kus kõnniteel viibinud alkoholijoobes 55aastane mees kaotas tasakaalu ning kukkus sõiduteele ette sõiduautole Chrysler Voyager, millega tagurdas 32aastane naine. Jalakäija toimetati Narva haiglasse.

Noaga vehkinud naine vigastas meest 

22. detsembril vehkis 30aastane naine Narvas Turu tänava korteris noaga ja tekitas sellega 32aastasele mehele kriimustusi. 

Meest peksnud noormees võeti kinni 

22. detsembril peksis 18aastane noormees Jõhvis Kaare tänaval 27aastast meest. Noormees on kuriteos kahtlustatavana kinni peetud. 

Politseinikku löönud naine peeti kinni 

25. detsembril lõi 20aastane naine Narvas Mõisa tänava meelelahutusasutuses 28aastast politseiametnikku. Naine on kahtlustatavana kinni peetud. 

Naiselt rööviti käekott

23. detsembril teatati politseile, et Kohtla-Järve Ahtme linnaosas Ahtme maanteel ründasid kaks seni kindlaks tegemata isikut 62aastast naist ja röövisid talt käekoti.

Naine lõi baaris naist 

26. detsembril lõi seni kindlaks tegemata naine Kohtla-Järvel Pärna tänava baaris 32aastast naist.

Imikut löönud ema viidi politseisse 

24. detsembril teatati politseile, et Kohtla-Järve Ahtme linnaosas Ritsika tänava korteris on 35aastane naine löönud oma 11 kuu vanust last. Naine on kahtlustatavana kinni peetud.

Läks naabrile kallale

23. detsembril tekitas 79aastane mees Narvas A. Puškini tänava korteris füüsilist valu enda 42aastasele naabrile. Mees on kahtlustatavana kinni peetud.

Laps sattus varguse ohvriks 

25. detsembril teatati politseile, et Narvas Kangelaste prospektil varastati vägivalda kasutamata 12aastaselt tüdrukult mobiiltelefon ja prillid.

Vägivallatses eaka ema kallal 

23. detsembril haaras 61aastane mees Sillamäel Kesktänava korteris juustest ja tõukas enda 85aastast ema. Mees on kuriteos kahtlustatavana kinni peetud.

Garaažist ärandati veoauto 

Ajavahemikus 20.-23. detsembrini varastati Sillamäel Kajaka tänava garaažist veoauto. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles