Kolm inimest istusid mehe surnuks

Põhjarannik
Copy
Foto: Peeter Lilleväli / Põhjarannik

1. jaanuaril kella 2.40 paiku öösel teatati politseile, et Narvas 26. Juuli tänava korteris hakkas 32aastane mees käituma agressiivselt ja provotseerima kaklust korteris viibinud 41aastase elukaaslase ning tema 21- ja 18aastase pojaga. Esialgsetel andmetel istusid kolm inimest mehe rahustamiseks talle peale ning andsid juhtunust teada häirekeskusele. Politsei saabudes oli mees teadvuse kaotanud ning politseinikud asusid kiirabi saabumiseni teda elustama. Kiirabi toimetas mehe haiglasse, kus ta hiljem suri. Juhtunu asjaolude väljaselgitamiseks on alustatud kriminaalmenetlust karistusseadustiku paragrahvi järgi, mis käsitleb raske tervisekahjustuse tekitamist ettevaatamatusest.  

Narva-Jõesuu avariis sai neli inimest kannatada 

1. jaanuaril kell 5.34 kaldus sõiduautot Jaguar XJ juhtinud 45aastane mees Narva-Jõesuus Vabaduse tänaval vastassuunavööndisse ja sõitis teelt välja, põrgates kokku bussipeatuse liiklusmärgi postiga. Pärast seda paiskus sõiduk vastu puud ja keeras katuse peale. Sõiduki juht ja autos olnud 34aastane naine toimetati Ida-Viru keskhaiglasse. Samuti sõidukis viibinud 38aastasele naisele ja 36aastasele mehele anti kohapeal esmaabi. Liiklusõnnetuse asjaolud on selgitamisel. 

Naine pussitas elukaaslast 

1. jaanuaril lõi 47aastane naine Narvas Partisani tänava korteris noaga enda 47aastast elukaaslast. Kiirabi viis mehe haiglasse. Politsei pidas naise kinni.

Ema lõi poega noaga

1. jaanuaril lõi 58aastane naine Sillamäel Viru puiestee korteris noaga enda 38aastast poega. Politsei pidas naise kinni.

Lõi ema jalaga

1. jaanuaril ähvardas 44aastane mees Ahtmes Õpetajate tänava korteris noaga ja lõi jalaga enda 61aastast ema. Mees on kahtlustatavana kinni peetud.

Mees sai lõikehaavu 

1. jaanuaril tekitas 38aastane mees Kohtla-Järvel Uue tänava korteris kehavigastusi ja kaks lõikehaava 39aastasele mehele. Kuriteos kahtlustatav on kinni peetud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles