Ida-Viru noori korvpallureid lihvib Serbia treener

Erik Gamzejev
, ajakirjanik
Copy
Petar Šešlija nimetab end üsna algajaks treeneriks ja kuna ka Reinar Halliku korvpallikool tegutseb alles kolmandat aastat, siis on tal huvitav näha, kuhu nad üheskoos arenevad.
Petar Šešlija nimetab end üsna algajaks treeneriks ja kuna ka Reinar Halliku korvpallikool tegutseb alles kolmandat aastat, siis on tal huvitav näha, kuhu nad üheskoos arenevad. Foto: Matti Kämärä / Põhjarannik

Iisakus, Mäetagusel ja Jõhvis treenib alates läinud sügisest noori korvpallureid 34aastane Petar Šešlija, kes on kuulunud maailma ühe tugevama korvpallimaa Serbia noortekoondisesse, õppinud ülikoolis keelt ja kirjandust, aga tegutsenud muu hulgas ka näitleja, ajakirjaniku ja diskorina. 

Šešlija istus 16. detsembri õhtul koos Reinar Halliku ja tema korvpallikooli poistega Jõhvi kontserdimaja suure saali esireas, kui Kohtla-Järve gümnaasiumi eestvedamisel toimunud kontserdil "Väike laul suurele lavale" astus oma räpilooga üles ka korvpallikooli poiss Ott Muttika. Elu ei koosne ainult korvpallist, sõnab Šešlija, kuid praegu on ta Ida-Virumaal selleks, et anda hoogu siinsele korvpallile ja samal ajal areneda ise võimalikult heaks korvpallitreeneriks. Aga jõuludeks ja aastavahetuseks kodumaale sõites teadis ta näiteks, et 2. jaanuaril ootas teda ees ühes ööklubis DJ sett.  

Lõi korvpallurina läbi karmis konkurentsis

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles