Naisfännid läksid hokimängu ajal kaklema

Põhjarannik
Copy
Foto: Peeter Lilleväli / Põhjarannik

Politseile laekus teade, et 11. jaanuari õhtul Narva jäähallis toimunud hokimängu ajal tekkis kahe külastaja vahel konflikt, mille käigus lõi 17aastane neiu 19aastast naist, tekitades viimasele füüsilist valu. Täpsemad asjaolud on väljaselgitamisel.

Naine peksis elukaaslase vigaseks

11. jaanuaril peksis 58aastane naine Narvas Rakvere tänava ühiselamu koridoris elukaaslast, tekitades viimasele kehavigastusi. Naine on kahtlustatavana kinni peetud.

Sihtis relvaga baarikülastajat

11. jaanuari õhtul sihtis alkoholijoobes 63aastane mees Narvas Tallinna maantee tänava baaris relvaga baari külastaja suunas. Mees peeti kinni ning talt võeti ära pneumorelv. Rikkuja viidi politseimajja.

Pangakontolt varastati raha

20aastane naine pöördus Jõhvi politseijaoskonda ning teatas, et tema pangakontolt on kaduma läinud 220 eurot. Täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Kasiinos varastati kott 

43aastane mees pöördus politseisse ning teatas, et 10. jaanuari hilisõhtul varastati talt Narvas Tallinna maantee tänava kasiinos kott, kus olid mobiiltelefon ja dokumendid. Kahju on 299 eurot.

Purjus naine vigastas elukaaslast

Politseile laekus teade, et 13. jaanuaril tekkis Narvas Rakvere tänava ühiselamus elukaaslaste vahel tüli, mille käigus lõi alkoholijoobes 58aastane naine elukaaslast, tekitades viimasele kehavigastusi. Täpsemad asjaolud on väljaselgitamisel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles