Narvas pussitati meest

Põhjarannik
Copy
Foto: Peeter Lilleväli / Põhjarannik

19. jaanuaril kella 00.30 ajal toimetati Narvas erakorralise meditsiini osakonda torkehaavaga 47aastane mees. Kahtlustatavana peeti kinni 49aastane mees. Juhtunu täpsemad asjaolud selgitatakse välja alustatud kriminaalmenetluse käigus.

Mehelt rööviti kott 

Politseile laekus teade, et 15. jaanuari hilisõhtul rööviti 59aastaselt mehelt Narvas Tallinna maanteel asuva maja juures kott, kus olid mobiiltelefon ja sularaha. Kahju on 380 eurot.

Purjus mees ründas inimesi

16. jaanuaril kell 13.19 teatati politseile, et Kohtla-Järve Ahtme linnaosas Maleva tänava poe juures on agressiivne mees, kes ründab inimesi. Kohale jõudnud politseinikud pidasid kinni alkoholijoobes 68aastase mehe ning viisid ta politseijaoskonda.

Naiselööja viidi politseisse

16. jaanuari õhtul tekkis Kohtla-Järve Ahtme linnaosas Estonia puiesteel asuva maja korteris mehe ja naise vahel tüli, mille käigus lõi alkoholijoobes 43aastane mees 50aastast naist. Politseinikud pidasid mehe kinni ning viisid arestimajja. Kiirabi osutas naisele esmaabi.

Mees ohustas pereliikmeid

16. jaanuari hilisõhtul kutsuti Kohtla-Järve Ahtme linnaossa Estonia puiesteel asuva maja korterisse politseipatrull, kuna seal elav alkoholijoobes 46aastane mees muutus oma pere liikmete vastu agressiivseks. Mees peeti kinni ning viidi politseimajja.

Kandis kelmile 11 000 eurot

Narva politseijaoskonda pöördus 41aastane naine, kes teavitas, et eelmise aasta suvel laadis ta enda arvutisse programmi ning kandis selle kaudu tundmatu isiku kontole 125 eurot. Seejärel vormistas ta mitmel korral enda nimele laenu ning tegi kokku ligi 11 000 euro eest ülekandeid.

Lüganuse ähvardajad võeti kinni 

19. jaanuaril ähvardas 33aastane mees Lüganuse vallas Aidu-Nõmme külas 29aastast meest kehalise väärkohtlemisega. Teatajal oli alust karta ähvarduse täideviimist. 33aastane mees peeti kahtlustatavana kinni.

17. jaanuaril ähvardas 56aastane mees Lüganuse vallas 36aastast naist tapmisega. Teatajal oli alust karta ähvarduse täideviimist. Juhtunu asjaolud on väljaselgitamisel.

Sillamäel löödi lapsi 

19. jaanuaril löödi Sillamäel J. Gagarini tänaval kaht 11aastast poissi. Juhtunu täpsemad asjaolud on väljaselgitamisel. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles