NÄDALA KUJU − Martin Repinski

Põhjarannik
Copy
Foto: Peeter Lilleväli / Põhjarannik

Jõhvi kesklinnas hiigelplakatil oma munitsipaalpoliitikust pruudile Katjakesele armastuse kuulutamisega pälvis riigikogu liige Martin Repinski taas üleriigilist tähelepanu. Õige pea pärast seda jõudis avalikkuse ette tema eksabikaasale Siretile saadetud kiri, kus ta Siretile mõned päevad enne Katjakesele pühendatud plakati ülespanekut samuti armastust avaldas. 

Martin Repinski seebiooperlik eraelu ei vääriks suuremat tähelepanu, kui ta ise poleks juba mitmeid aastaid seda avalikkuse ette toonud, lootes küllap, et selle eksponeerimine aitab tal poliitilist karjääri teha.

See, kuidas selline käitumine mõjutab Martin Repinski tõsiseltvõetavust poliitikuna või ka ettevõtjana näiteks äripartnerite ja pankade silmis, on tema enda asi. Ent ta peaks mõtlema ka sellele, et Ida-Virumaa ühe vähese esindajana riigikogus kujundab ta hoiakuid ka selle kandi suhtes. Seepärast oleks Ida-Viru huvides, kui ta riigikogust võimalikult kiiresti ära tuleks, sest maine kahjustamise kõrval tal silmapaistvaid töövõite saadikuna ette näidata pole. Aga vastutuse tajumine pole ilmselt tema tugevaim külg. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles