Endist elukaaslast jälitanud mees võeti kinni

Põhjarannik
Copy
Foto: Peeter Lilleväli / Põhjarannik

1. veebruaril alustati kriminaalmenetlus selles, et ajavahemikus 2019. aasta septembrist kuni 2020. aasta veebruarini otsis 31aastane mees süstemaatiliselt kontakti oma 43aastase endise elukaaslasega viimase tahte vastaselt. Mees helistas ja saatis pidevalt naisele sõnumeid. Lisaks käis ta naist Narvas A. Puškini tänava kortermajade juures jälgimas. Politsei pidas mehe kinni.

Üks paar ründas teist

1. veebruaril sai politsei väljakutse Narvas Mõisa tänaval asuva meelelahutusasutuse juurde, kus 18aastane naine ja 20aastane mees lõid 26aastast meest ja 25aastast naist. Politsei pidas lööjad kahtlustatavatena kinni.

Vägivaldsed emad viidi politseisse

31. jaanuaril teatati politseile, et Narvas V. Gerassimovi tänava korteris lõi 39aastane naine oma 18aastast tütart. Politsei pidas lööja kahtlustatavana kinni.

Samal päeval tuli teade, et Kohtla-Järvel Endla tänava korteris tekitas 36aastane naine valu oma 15aastasele tütrele. Politsei pidas naise kahtlustatavana kinni.

Jalakäija jäi vöötrajal auto alla 

31. jaanuaril kell 18.12 sõitis 74aastane mees Narvas Kreenholmi tn 3 juures sõiduautoga Honda Jazz otsa reguleerimata ülekäigurajal sõiduteed ületanud helkurita 55aastasele mehele. Jalakäija toimetati Narva haiglasse. 

Pussitatud mees läks perearstile

31. jaanuaril pöördus Sillamäe perearstikeskusesse 38aastane mees, kelle kehas oli noahaavad. Mehe ütluste järgi löödi teda 30. jaanuaril Sillamäel Kalda tänaval. Kõik juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Vargad ehitusjärgus majas

31. jaanuaril teatati politseile, et ajavahemikul 25.-31. jaanuar on sisse murtud Jõhvi vallas Pauliku külas asuvasse ehitusjärgus majja, kust varastati tolmuimeja ja valgusteid. Esialgne kahju on 3000 eurot.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles